Deel dit artikel
-

YES!Delft The Hague officieel in gebruik

YES!Delft The Hague is dinsdag feestelijk geopend door Special Envoy van StartupDelta Constantijn van Oranje. De nieuwe vestiging van de incubator is de Digitale Hub van de Delftse startup incubator YES!Delft en is tot stand gekomen in samenwerking met gemeente Den Haag. De nadruk komt te liggen op kunstmatige intelligentie en blockchain.

Ras Lalmy is directeur van YES!Delft The Hague. Den Haag is volgens hem de perfecte locatie. Dicht bij relevante organisaties zoals overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen. ‘We gaan samen met deze partijen een levendig en sterk innovatief ecosysteem creëren voor tech startups die impact willen maken.’

Inmiddels hebben de eerste startups hun intrek genomen in het pand en ging op 21 februari het eerste gespecialiseerde Artificial Intelligence & Blockchain programma van start, waarin startups hun producten testen en klaarstomen voor de markt. In de laatste week van februari was de Digitale Hub YES!Delft The Hague ook al het podium voor een hackathon waarin tienn internationale teams een week lang de strijd aangingen voor de beste duurzame energie innovatie.

YES!Delft ondersteunt 200 bedrijven in een ecosysteem van mentoren, experts, investeerders en corporate partners.

Op de foto vlnr: Special Envoy van StartupDelta Constantijn van Oranje, YES!Delft The Hague managing director Ras Lalmy, Haagse wethouder Saskia Bruines, Delftse wethouder Bas Vollebregt en YES!Delft managing director Evert Jaap Lugt (fotograaf Daniel Verkijk).

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond