Deel dit artikel
-

YouTube versoepelt regels rond het gebruik van godslastering

YouTube gaat de regels rond het gebruik van godslastering in video’s versoepelen. Onder de vorige regels kon het gebruik van godslastering leiden tot sancties. Zo konden makers minder of niet langer aan hun video’s verdienen. Ook vloeken en grof taalgebruik konden worden bestraft.

Volgens een nieuwe ‘Profanity Update’-video die is geüpload naar het Creator Insider-kanaal (zie hieronder) worden de eerder geïntroduceerde richtlijnen gewijzigd.

Godslastering in de eerste 7 seconden of het grootste deel van de video kan nog steeds strafpunten opleveren, zodanig dat er minder aan verdiend kan worden, maar van een verbod op inkomsten is geen sprake meer.

Het gebruik van woorden als bitch, douchebag, asshole en shit ziet YouTube door de vingers. Eerder gestrafte inhoud kan opnieuw worden beoordeeld.

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

1 Reactie

m.dam

Laat facebook eerst ook eens beginnen met het weren van scammers en misleidende advertentie. er komen steeds meer advertentie voor goederen die nooit geleverd worden en vele mensen zijn daardoor gedupeerd. maar facebook blijft deze toe laten ondanks veel geklaag bij ze hierover, het brengt geld op. maar ze 1 ding verkeerd en ze dreigen gelijk met je account te blokkeren.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond