Deel dit artikel
-

YouTube gaat speelfilms verhuren

De filmliefhebber kan binnenkort bij YouTube speelfilms huren. De YouTube-dochter voegt 3.000 speelfilms aan de filmsectie toe. Hierbij gaat het ook om de grotere kaskrakers, zo laat YouTube weten. (meer…)

Deel dit bericht

4 Reacties

Remco

Op zich een goede zaak, alternatieven voor illegale downloads. Ik zal dit ook zeker een keer proberen al ben ik bang dat de streams niet goed zullen werken. De normale Youtube video’s komen al haperend binnen via m’n 60Mbit UPC-lijn.

Harold

Ik zie een grote toekomst voor online-fims. Sta er eigenlijk van te kijken dat YouTube dat nu pas gaat doen. Wel jammer dat we in Nederland weer moeten wachten. Iemand zal de stap moeten zetten. Of Apple gaat via Apple TV er voor zorgen of YouTube, maar hoe krijg je dat dan goed op je TV??

@Remco ik hoop ook dat dat goed gaat komen, maar als ik via Apple TV kijk dan gaat het toch wel heel goed hoor.

Robbert van Vlijmen

“De Google-dochter lijkt wat af te willen snoepen van de tijd die aan televisie wordt gespendeerd.” En van Netflix (www.netflix.com) dat al vrij lang zo’n dienst met veel succes aanbiedt aan de VS.

Ed

Ik heb per abuis de verkeerde film gehuurd en kan dat niiet terugdraaien. Wel wordt de huur al afgeschreven zonder dat ik daar toestemming voor heb gegeven.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond