Deel dit artikel
-

Zakelijke tablet Samsung naast valbestendig ook water- en stofbestendig

Samsung introduceert de Galaxy Tab Active Pro, een zakelijke tablet bedoeld voor gebruik in de overheid, het transport en de detailhandel.

De Galaxy Tab Active Pro is zeer geschikt voor inspectierapportages, gegevensinvoer en zoekopdrachten in databases (zoals inventarisonderzoek), CAD-weergave, grootschalige AR-weergave en kaartcontrole met hoge resolutie.

Het ontwerp biedt volgens de fabrikant alle benodigdheden voor veeleisend gebruik, waaronder IP68 en anti-shocktechnologie. Ook is hij MIL STD 810G-gecertificeerd. De Pogo-pin zorgt voor compatibiliteit met accessoires zoals de Tab Active2.

De tablet heeft een batterij van 7.600 mAh, die 45 procent langer werkt dan die van de Tab Active2.

De Galaxy Tab Active Pro wordt verder geleverd met een verbeterde S Pen die kan worden gebruikt wanneer dikkere handschoenen vereist zijn of wanneer om gedetailleerde of persoonlijke informatie (handtekeningen) wordt gevraagd.

De tablet is ook nog eens mPOS-ready voor gebruik in winkelomgevingen en restaurants met een veilige betaling en contactloze POS. De NFC-functie maakt ID-controles en toegangscontrole voor industriële voertuigen mogelijk.

De Galaxy Tab Active Pro is vanaf medio oktober te verkrijgen en heeft een prijs van 679 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond