Deel dit artikel
-

Zalando, Intershop en Incentro in Emerce Collections Platforms

Met de toenemende technologische mogelijkheden is het steeds moeilijker navigeren in het e-commerce platform-landschap. Technisch e-commerce consultant Sander Mangel gidst je binnenkort door de voor- en nadelen van de verschillende type platformen en de laatste technologische ontwikkelingen in Emerce Collections vanaf 3 november.

Meer dan 2 miljard mensen deden in 2021 een online aankoop, blijkt uit onderzoek van Statista. De e-commerce branche is in de afgelopen jaren snel gegroeid, net als de verwachting van de consument en de keuze aan digitale tools en e-commerce platforms.

De consument van 2022 wil een perfecte online shopervaring, een persoonlijke behandeling, snelle afhandeling en de mogelijkheid om overal en altijd te kunnen shoppen.

Hoe zet je de nieuwste digitale mogelijkheden in om deze verwachtingen te overtreffen? Waar moet je op letten bij het selecteren van een e-commerce platform en hoe bereid je je voor op het digital-first tijdperk? Dat alles hoor je in Collections E-Commerce Platform.

Het 250 jaar oude familiebedrijf De Bruijn Wijnkopers is een begrip in de sector. Deze oudste zelfstandige wijnkoperij is namelijk van oorsprong dé specialist op het gebied van Franse wijnen, en voert tegenwoordig ook wijnen uit andere landen. Hoewel het bedrijf al een tijd enigszins online actief was, werd er vooral offline zaken gedaan en kennis gedeeld. Intern ontbrak dan ook de know-how en mankracht om een e-commercetraject op te starten toen dat urgent werd door de komst van covid. Want niet alleen de consument ging massaal online.

Na een zoektocht van een jaar is gekozen voor de Shopware-oplossing van Shopworks, waarmee vandaag de dag zowel horeca, retail als B2C wordt bediend. Wat waren de eisen bij aanvang? Hoe is De Bruijn Wijnkopers tot een bureaukeuze gekomen?

Luc van Saase, eCommerce Manager van Tulpen.nl, vertelt over zijn webshop en klanten. Ook zal hij stilstaan bij abonnementen in de bloemenmarkt, is dat een trend of een hype?

Mis niet het interview met Megan Maley, Zalando’s General Manager Benelux, VK & Ierland. Zij stuurt lokale teams aan en definieert lokale strategieën om klanten te inspireren.

Het overzicht van alle video’s vind je hier. Na registratie zijn de presentaties gratis te bekijken.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond