Deel dit artikel
-

Zes digitale bureaus gaan op in Endeavour

De vijf bureaus behoorden al wel tot dezelfde groep, maar nu nemen ze ook de naam van Endeavour aan. Het digital agency is gebouwd op vier pijlers Content, Platforms, Growth en In-housing.

Eind vorige week maakte Endeavour uit Haarlem de organisationele inklinking bekend. De namen van 3sixtyfive, DBOM, PXL.widgets, Supar, Brewwwers en Strategy & Concepts vervallen en alle 175 medewerkers werken vanaf nu onder een en hetzelfde merkendak.

“We zien dat steeds meer bedrijven online willen versnellen, omdat hun klanten online beter dan ooit te bereiken zijn”, vertelt Mike van der Wallen, founding partner en executive director bij Endeavour in een persbericht.

“Digital marketing en de strategie daarachter is voor veel bedrijven nog steeds een uitdaging, of dat nou gaat over always-on content, online advertisingcampagnes of het bouwen en onderhouden van een goede website. Om snel te kunnen schakelen zijn klanten op zoek naar het totaalplaatje. De kennis en skills die zij zoeken, hebben wij in huis.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond