Deel dit artikel
-

Ziggo GO nu ook beschikbaar voor Apple TV, Android TV en Amazon Fire TV

Het zenderaanbod van Ziggo is voortaan ook te bekijken via de verschillende tv-platformen van Apple, Android en Amazon. Zo kunnen Ziggo-klanten met een tv- en internetabonnement televisieprogramma’s, films en series kijken op het grote televisiescherm via Apple TV, Android TV en Amazon Fire TV.

De bediening gaat met de afstandsbediening van de mediaspeler of Smart TV. Het gebruiksmenu is vergelijkbaar met het bestaande Ziggo GO-platform. De app ondersteunt verder het gebruik van de voice control-optie van de tv-platformen en de zoekfunctie in meerdere apps binnen dit platform.

De afgelopen tijd is de Ziggo GO app voor Apple TV, Android TV en Fire TV uitvoerig getest door een testpanel van een paar duizend VodafoneZiggo-medewerkers en Ziggo-klanten. In de tussentijd is gebleken dat er veel vraag is naar deze apps.

In tegenstelling tot Ziggo GO voor draagbare apparaten zoals iPads en smartphones werkt Ziggo GO voor Apple TV, Android TV en Fire TV uitsluitend via een vaste Ziggo-internetverbinding in huis.

Vanaf morgen kunnen Ziggo klanten de nieuwe app downloaden via de App Stores van Apple, Android en Amazon.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond