Deel dit artikel
-

Ziggo hervat uitrol gigabit internet

Ziggo herstart vandaag het aanbieden van supersnel internet met een download-snelheid tot 1 gigabit per seconde in Rotterdam Hoogvliet. De werkzaamheden waren door de corona-uitbraak stilgelegd. Op 15 september zijn de gigabit-snelheden in de hele regio Rotterdam beschikbaar inclusief Vlaardingen, Pernis en Rozenburg.

In Hoogvliet zal de komende weken onder andere een Ziggo serviceteam klaarstaan om op de meest persoonlijke manier vragen te beantwoorden.

Vanaf 15 september, als de rest van Rotterdam volgt, zijn er bij elkaar al meer dan 1 miljoen gigabit-aansluitingen. Dat zijn ruim 370.000 huishoudens en zakelijke klanten in Rotterdam die dan kunnen overstappen op deze snelle internetverbinding. Daarbij is het niet nodig om straten en tuinen open te graven, want het glascoax-netwerk van Ziggo ligt er al.

Na Rotterdam volgen Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Eindhoven, Groningen, Nijmegen en Wageningen. Eind 2020 biedt Ziggo gigabit-snelheden aan bijna de helft van de 7,2 miljoen huishoudens en bedrijfspanden die zijn aangesloten op het Ziggo-netwerk.

Deel dit bericht

1 Reactie

Ante - Ideas4Life.pro

Hier wordt stellig beweert dat de uitrol snel gaat een end 2020 all 50% al over zijn van de huidige klanten. Ik lees dit niet terug bij Ziggo zelf een krijg dat telefonisch ook niet als informatie…. hoe zit het nu precies? Ik zit in regio Apeldoorn

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond