Deel dit artikel
-

Ziggo maakt breedband goedkoper

Het is opnieuw een aanwijzing dat Ziggo de afgelopen maanden veel breedbandklanten heeft zien vertrekken als gevolg van een stevige inflatiecorrectie. De kabelaar maakt al zijn breedbandopties weer goedkoper na een prijsverhoging in juli. De Complete-, Max- en Giga-pakketten maken plaats voor de Lite-, Start XXL- en Elite-pakketten, waarbij het duurste pakket 4 euro goedkoper wordt.

Ziggo-klanten die een Internet Only-pakket afsluiten (zonder tv en vaste telefoon), hebben voortaan de keuze uit een Lite-abonnement met 100 Mbit/s download en 25 Mbit/s upload, een Start-abonnement met 200 Mbit/s download en 30 Mbit/s upload, een Start XXL-abonnement met 400 Mbit/s download en 40 Mbit/s upload en een Elite-abonnement met 1000 Mbit/s download en 100 Mbit/s upload.

Alleen het Start-abonnement behoudt de prijs van 47 euro. Ook de internetsnelheid van 200 Mbit/s download en 30 Mbit/s upload blijft hier gelijk. Het goedkoopste internetabonnement is nu de Lite-optie (voorheen Basic), voor een prijs van 42,50 euro per maand.

Deel dit bericht

4 Reacties

Nico

typisch ZIGGO vaste klanten bestaan niet

Arnold

Ik weet nog goed dat ik een jaar of 10 geleden in OHIO, USA “highspeed” internet had met 25 mb down en iets van 5 up en daar $ 65,- per maand voor moest betalen.
Ik vertelde ze daar dat het voor mij zoiets was als dat je tegen een Nederlander zegt dat een (“dirtroad”) zandweg en snelweg is, want in NED kan je niet eens meer zo een lage snelheid krijgen, het laagste is 50 mb en het kost maar iets van $ 30 per maand.
Nu heb ik ook een aantal jaren in Spanje gewoon en daar was het toen nog niet best gesteld met het internet, maar daar is flink verandering in gekomen, je kunt daar nu 500 mb up & down krijgen voor ongeveer 25,- euro, ja je leest het goed 500 MB – UP & DOWN voor slechts 25,- EURO!!!
Nu vraag ik aan de NED providers of hun kabels gemaakt zijn van Goud, aangezien de beeld en geluidskwaliteit in NED hetzelfde is als in Spanje, maar dat het daar een stuk sneller is voor minder geld, dat ze er misschien over na kunnen denken om van de gouden kabels over te stappen naar viber (glasvezel) dat is een stuk goedkoper en werkt goed en snel!

Heuver

Waarom worden altijd de duurste pakketten goedkoper en blijf ik altijd de hoofdprijs betalen ???

Heuver

Waarom worden altijd de duurste pakketten goedkoper en blijf ik altijd de hoofd prijs betalen ???
is dit omdat ik al te lang bij ziggo zit en dan bij de ballen wordt gepakt ?? of moet ik zelf het lidmaatschap opzeggen .

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond