Deel dit artikel
-

ZorgKiezer.nl opent fysieke overstapwinkel

Vergelijkingssite ZorgKiezer.nl opende gisteren een overstapwinkel in het centrum van Amsterdam. Daar kunnen mensen gratis en persoonlijk advies inwinnen over hun zorgverzekering in 2014.

Al eerder zocht ZorgKiezer.nl de consument op. Van 2006 tot 2010 ging de site met een bus het land in. In 2011 gingen ZorgKiezer.nl-medewerkers gewapend met iPad’s naar koffiehuizen, moskeeën en verzorgingshuizen. Nu, in 2013, begint ZorgKiezer.nl een unieke winkel: de ZorgKiezer.nl overstapwinkel.

Die winkel is te vinden op de Raadhuisstraat 32 in Amsterdam. Tot eind december zullen er op alle dagen van de week, behalve zondag, van 9.00 tot 18.00 uur overstapcoaches in de winkel aanwezig zijn. Men kan er terecht voor vragen over de goedkoopste zorgverzekeringen, dekkingen en het eigen risico.

‘We gaan van online naar offline’, zegt Peter Ruys, directeur van ZorgKiezer.nl “Aan de telefoon krijgen we veel vragen over zorgverzekeringen, maar horen we ook geregeld terug dat mensen niet durven over te stappen.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond