Naar Emerce.nl

Het beste van nieuwe technologie en businessmodellen

Emerce Academy koppelt de beste docenten aan managers en marketeers in e-business, die nieuwe technologie en business modellen willen vertalen naar de eigen praktijk. Emerce Academy biedt hiervoor een breed aanbod aan praktijkgerichte trainingen inclusief de mogelijkheid een eigen case in te brengen. Het rendement uit de training is hierdoor optimaal. Deelnemers waarderen Emerce Academy met een 9.3.

Een nieuw perspectief op bestaande business cases

Onze hoogwaardige docenten hebben hun sporen verdiend in e-business en online marketing. Zij bieden je aan de hand van relevante onderwerpen, technieken en theorieën een nieuw perspectief op bestaande business. Dit geeft je de mogelijkheid op een andere manier over je aanpak na te denken, en je impact binnen de organisatie te vergroten. 

 • Testimonial
  Gert den Hollander, Nederlandsche Betaal & Wisselmaatschappij,

  De opleiding bij Emerce met Eddy Boeve heeft me een hoop nieuwe inzichten opgeleverd en heeft me geholpen om op een hele andere manier over onze marketing inspanningen na te denken. Daarnaast was het erg leerzaam om twee dagen met mede-marketeers aan tafel te zitten.

 • Testimonial
  Hans van Leersum, Freelance SEO specialist,

  Als ervaren leermeester schud Peter van de Graaf tientallen voorbeelden uit zijn mouw van bedrijven die hij in de afgelopen decenia hielp. Ik ken geen training die dermate diep in complexe uitdagingen van zoekmachineoptimalisatie duikt als Advanced SEO van Emerce. Peter spitst de cursus toe op de uitdagingen van de deelnemers. Schroom dus vooral niet om vooraf jouw specifieke uitdagingen naar Peter te sturen zodat ze uitgebreid aan bod zullen komen tijdens de twee cursusdagen.

 • Testimonial
  KIM ROOIJAKKERS, Compuware Mainframe Solutions, LGO

  Mijn online marketing ervaring had ik ‘on-the-job’ opgedaan. Ik zocht een stukje verdieping van kennis en inzicht in hoe anderen lead generatie en conversie benaderen. De opleiding Lead Generatie Optimalisatie en de interactie met andere cursisten gaven mij de juiste handvaten en een inspiratie boost om volop aan de slag te gaan met onze online activiteiten.

 • Testimonial
  Jan Wiebe - Aegon, Service design

  Naast een stevige portie theorie kwam de dagelijkse praktijk volop aan de orde. Niet alleen door gastsprekers. Maar ook door het werken aan je eigen case. Met als toetje van de opleiding een visualiser die je case verbeeld. Ik ben een fan geworden van design thinking.

 • Testimonial
  Jeroen de Liefde - ABN AMRO, Lead generatie optimalisatie

  We konden heel goed de diepte in, omdat we met een kleine groep en waren. We hebben naast de theorie ook scherp kunnen kijken naar onze zelf gekozen landingspagina's. Kortom, direct input om de volgende dag mee aan de slag te gaan!

 • Testimonial
  Jeroen van Kesteren - Diningcity, Conversie optimalisatie

  De opleiding Conversie Optimalisatie was zeer leerzaam. Als online bedrijf zijn wij constant bezig met het verhogen van de conversie. Tijdens de cursus krijg je waardevolle tips die je direct kan testen voor je eigen site.

 • Testimonial
  Marieke Pronk, Conversie optimalisatie

  Een zeer concrete training, die diep ingaat op de materie van conversie optimalisatie. Een uitstekende aanvulling op het Conversion congres. Van verleidingsprincipes, het maken van persona's, testing tools tot de check-out pagina; alles wordt zeer uitvoerig besproken en geoefend in korte cases.

 • Testimonial
  Mark Verhoeven, Crossmediale contentmarketing

  Inhoudelijk goed programma. Professionele docenten met een schat aan kennis en ervaring. Dankzij selecte gezelschap is de interactie optimaal en wordt ingegaan op vraagstukken die betrekking hebben op eigen organisatie.

 • Testimonial
  Osin Peltenburg, Business model innovation

  De training bood mij perfecte verdieping. De opleiding heeft het voor mij mogelijk gemaakt in de dagelijkse praktijk op een hoger niveau bij te dragen aan de ontwikkeling van onze business models. Het brengt me daadwerkelijk verder in mijn functie en zorgt er voor dat ik beter in staat ben om in te spelen op veranderingen in de toekomst.

Persoonlijk studieadvies?

Emerce

Emerce Academy
Hendrik Figeeweg 1 – 0009
2031 BJ Haarlem

Contact

E-mail: academy@emerce.nl

Persoonlijk advies

Op maandag t/m vrijdag
09:00 to 17:00
op belafspraak