Naar Emerce.nl

Brand Experience Management

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Bouw een sterk merk met een herkenbare visuele identiteit

Creëer een onderscheidende merkervaring

Tijdens de opleiding Brand Experience Management leer je hoe je vanuit een duidelijke merkvisie een onderscheidende en betekenisvolle merkervaring kunt ontwikkelen en managen. Leer om vanuit een goede analyse en merkstrategie effectieve touchpoints te creëren die consistent zijn en elkaar versterken over de gehele merkervaring.


Voor wie?

De opleiding Brand Experience Management is geschikt voor marketeers, marketing managers, projectmanagers marketing, product managers, brand managers en merkadviseurs. Deze opleiding zorgt voor meer grip op jouw merk en merkuitingen, met een sterk en onderscheidend merk als resultaat. Hij is echt iets voor jou als je een kei bent in je vak. Als je talent combineert met de motivatie en skills om hét verschil te maken.

Via positionering naar waardevolle propositie

Na de opleiding Brand Experience Management ben je in staat strategische keuzes te maken in de positionering van je merk en deze door te vertalen naar een optimale waardepropositie. Je leert om vanuit de waardepropositie een onderscheidende en betekenisvolle merkervaring te creëren. Ook leer je hoe externe bureaus hierin mee te nemen aan de hand van een brand experience briefing.  

Cursusonderdelen:

 • Ontwikkelen van merkstrategie
 • Contextuele merkanalyse
 • Brand Experience Management proces
 • Brand experience en brand identity
 • Positionering en propositie
 • Brand experience briefing
 • Managen merk en uitingen across touchpoints
 • Best practices


Wanneer, waar en investering?

Donderdag 24 en 31 mei & 7 juni of dinsdag 6, 13 en 20 november 2018.

Bekijk de agenda voor alle startdata.

In Amsterdam, Leusden en Utrecht
€ 2.315,- voor drie dagen, exclusief btw en inclusief materialen en lunch

Programma Brand experience management

Dag 1
9:30 – 12:30 Branding en brand experience management proces
12:30 – 13:30 Netwerklunch
13:30 – 16:30 Merkanalyse, 4 C’s

Dag 2
9:30 – 12:30 Positionering en propositie
12:30 – 13:30 Netwerklunch
13:30 – 16:30 Herpositionering en brand experience management briefing

Dag 3
9:30 – 12:30 Big Idea en implementatie brand identity
12:30 – 13:30 Netwerklunch
13:30 – 16:30 Workshop Big Idea
16:30 – Afsluitende borrel


Docent
Albert Gast

Docent Emerce opleidingen- Albert GastAlbert heeft meer dan 20 jaar ervaring in branding en corporate identity als eigenaar van Think+DO, een consultancy bureau dat bedrijven adviseert op het gebied van service design, brand design en social design. Albert is specialist in packaging design, brand and corporate identity design, development and management of design strategies, tactics and implementation, design management en service design. Hij heeft projecten uitgevoerd voor bedrijven als Unilever, HJ Heinz, Sara Lee, Heineken International en Philips Electronics. Het is zijn doel om organisaties te helpen optimaal rendement te halen uit e-business.

Deelnemers beoordelen deze opleiding gemiddeld met een 8,5

Goede groep met veel interactie, waardoor je ook inzicht krijgt hoe anderen op dit moment jouw merk zien. Verder interessante cases en voorbeelden die voor mij direct toepasbaar zijn.

De opleiding Brand experience management geeft je een compleet beeld van de wereld van merken en hoe je een merk goed tot leven brengt. Van positionering tot vormgeven van fysieke of digitale uiting van je merk met een goede afwisseling tussen theorie en praktijk.


Beeckestijn Business SchoolBeeckestijn Business School

Emerce verzorgt de opleiding in partnership met Beeckestijn Business School. Hét opleidingsinstituut voor online marketing, communicatie & sales en klantgericht ondernemen.

Inschrijven kan uitsluitend via deze pagina. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Emerce en Beeckestijn zorgen samen voor een onvergetelijke ervaring.


Heb ik wat er voor nodig is?

Stel jezelf de volgende vragen. Ben ik een kei in mijn vak en wil ik nog beter worden? Heb ik de motivatie en skills om mij Brand experience management helemaal eigen te maken? Wil ik direct aan de slag met Brand experience management? Driemaal ‘Ja’, dan is het slim om mezelf nu in te schrijven voor deze opleiding. • Beste docenten van NL
 • Netwerken op niveau
 • Exclusief bij Emerce

 

 

Opleidingsinformatie
 • Opleidingsniveau:HBO+
 • Investering:€ 2.315,-
 • Datum:24 en 31 mei & 7 juni
  of 6, 13 en 20 nov 2018
Docenten
Albert Gast


Verwante opleidingen