Naar Emerce.nl

Business model canvas

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Maak jouw business model toekomstbestendig

Ontwikkel je eigen business model canvas

De opleiding Business model canvas leert je succesvolle nieuwe business modellen te creëren, die je in staat stellen om in te spelen op de snelle technologische ontwikkelingen en continu veranderende behoeften van de klant. We vertrekken vanuit een duidelijke visie, uitgewerkt in een vision canvas.

Van daaruit ga je aan de slag met de ontwikkeling van een business model dat echt waarde toevoegt voor klanten. Dit werk je uit in een business model canvas en vertaal je door naar een duidelijke waardepropositie met behulp van het brand proposition canvas.

De beste experts uit de e-business helpen je bij het uitwerken van een nieuw business model, zodat je in staat bent in te spelen op veranderende klantbehoeftes.


Voor wie?

De opleiding Business model canvas is voor marketing managers, (online) marketeers, e-commerce managers, product managers, category managers, business unit managers en media professionals. Kortom, voor iedereen met een focus op innovatie en het verhogen van omzet en resultaat.

Van kennis naar innovatief business model

Tijdens de opleiding Business model canvas leer je business modelling toe te passen in praktijk. Met de opgedane kennis van business modellen, het bold vision canvas, het business model canvas en het brand proposition canvas aangevuld met de scherpe ideeën en vele praktijkvoorbeelden van onze e-business experts werk je een innovatief business model uit en creëer je nieuwe waardeproposities.

Cursusonderdelen:

 • Business model innovatie in theorie & modellen
 • Vision canvas
 • Business model canvas
 • Brand compass
 • De relatie tussen vision canvas, business model canvas en brand canvas
 • Business model blocks, tools and patterns
 • Analyse van je huidige business model
 • Creatie van een nieuwe waarde propositie


Wanneer, waar en investering?

Donderdag 22 maart of dinsdag 19 juni 2018.
Bekijk de agenda voor alle startdata.

In Amsterdam, Leusden en Utrecht

€ 995,- voor 1 dag, exclusief btw inclusief materialen en lunch

Programma Business model canvas

9:30 – 12:30 Van visie tot business model canvas & brand propositie
12:30 – 13:30 Netwerklunch
13:30 – 16:30 Aan de slag met je business model
16:30 – Afsluitende borrel


Docenten
Bram Alkema

Docent Emerce opleidingen - Bram AlkemaBram is expert in het ontwikkelen van nieuwe marketingstrategieën. Als oprichter van Leylines bekijkt hij marketingstrategieën echt vanuit de klant. Zijn creatieve, onorthodoxe en confronterende werkwijze helpt deelnemers over de grenzen van hun eigen business model heen te kijken. Naast zelfstandig beleidsadviseur is Bram Alkema ook senior associate bij verschillende bedrijven en schrijft hij voor magazine Second Sight columns over nieuwe marketing.

Jille Sol

Jille SolJille is een enthousiaste ‘game stormer’ en facilitator van meetings bij bedrijven. Hij weet een vaag bedrijfsidee om te zetten naar een praktisch uitvoerbaar plan. Als coach helpt Jille Sol vanuit Eluced klanten bij het ontwikkelen van innovatieve business modellen. In de sessies van Jille Sol spelen deelnemers een actieve rol. Jille stelt kritische vragen en zet je aan het denken. Hierdoor weet hij het optimale uit mensen naar boven te halen


Beeckestijn Business SchoolBeeckestijn Business School

Emerce verzorgt de opleiding in partnership met Beeckestijn Business School. Hét opleidingsinstituut voor online marketing, communicatie & sales en klantgericht ondernemen.

Inschrijven kan uitsluitend via deze pagina. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Emerce en Beeckestijn zorgen samen voor een onvergetelijke ervaring.


Heb ik wat er voor nodig is?

Stel jezelf de volgende vragen. Ben ik een kei in mijn vak en wil ik nog beter worden? Heb ik de motivatie en skills om mij Business model canvas helemaal eigen te maken? Wil ik direct aan de slag met het vernieuwen van business modellen? Driemaal ‘Ja’, dan is het slim om mezelf nu in te schrijven voor deze opleiding. • Beste docenten van NL
 • Netwerken op niveau
 • Exclusief bij Emerce

 

 

Opleidingsinformatie
 • Opleidingsniveau:HBO+
 • Investering:Vanaf € 875,-
 • Datum:22 maart of
  19 juni 2018


Verwante opleidingen