Naar Emerce.nl

Crossmediale contentmarketing


Voor wie?                            Programma                             Docenten

Innoverende en inspirerende content strategie

De opleiding Crossmediale contentmarketing laat je zien hoe je met een crossmedia aanpak van inspirerende content jouw e-business resultaat aanzienlijk verbetert. Deze driedaagse opleiding geeft de juiste basis voor een goede content strategie. Hoe kan het juiste type content het verschil maken en bijdragen aan het behalen van de doelstellingen. Hoe pak je dit aan en waar moet je op letten. Wat is de juiste crossmediale mix.

In zes onderdelen en drie dagen leer je over het bepalen van de strategie, de creatie en het management, de organisatie en het inrichten van de crossmedia-campagnes. Hoe vertel je het verhaal, hoe breng je het over en via welk medium heeft de verspreiding het juiste effect.


Voor wie?

Deze opleiding is geschikt voor webredacteuren, online marketeers, webshop-, product-, category managers, marketing managers, content managers, content curators, communicatiespecialisten, journalisten en uitgevers. Kortom, voor iedereen met een focus op rendement. Hij is echt iets voor jou als je een kei bent in je vak. Als je talent combineert met de motivatie en skills om hét verschil te maken.

Je leert:

 • Ontwikkelen van een contentstrategie
 • Opstellen van een crossmediaal content marketingplan
 • Formuleren content doelstellingen
 • Customer journey en customer journey mapping;
 • De ontwikkeling van persona’s
 • Dynamic content marketing en storytelling
 • Opstellen van een contentkalender
 • Online KPI’s en andere marketingcommunicatie metrics


Programma Crossmediale contentmarketing

Dag 1
9:30 – 12.30           Contentstrategie en marketing
12:30 – 13.30         Netwerklunch/diner
13:30 – 16.30         Persona’s en dynamic data driven marketing

Dag 2
9:30 – 12.30           Storytelling
12:30 – 13.30         Netwerklunch/diner
13:30 – 16.30         Content creatie en management

Dag 3
9:30 – 12.30           Persuasive content
12:30 – 13.30         Netwerklunch/diner
13:30 – 16.30         Meten, bijsturen en implementatie in de organisatie


Docenten

Antal de WaijAntal is gepassioneerd over alles wat digitaal is en helpt bedrijven met digitale en social media strategie. Hij heeft zijn sporen verdiend bij diverse b-t-c en b-t-b organisaties als marketing manager en marketing directeur. Hij spreekt veel op congressen over Contentmarketing, social media strategie en community management. Naast zijn docentschap schreef hij het 2x genomineerde bestsellerboek over contentmarketing. Content! Zuurstof voor je klanten. Zijn kracht is dat hij je helpt met jouw situatie door zaken zo uit te leggen dat je er in de praktijk mee aan de slag kunt.

                                 Martin van Kranenburg is een veelgevraagd docent, spreker en dagvoorzitter. Zijn expertise ligt op het gebied van conversieoptimalisatie en neuromarketing. Martin heeft aan de wieg gestaan van de websites van D-reizen (1995–2006) en het succesvolle vakantiehuizen verhuurplatform Micazu. Hij is een gepassioneerd spreker die je laat zien hoe je websitebezoekers subtiel kunt overtuigen. Hij laat je ervaren hoe je met kleine aanpassingen, grote resultaten boekt.

 

RobDocent Emerce opleidingen- Rob Prass Prass is expert op het gebied van storytelling, en is een gepassioneerd verhalenverteller, programmamaker, docent en inspirator. Als programmamaker regisseerde en ontwikkelde hij een groot aantal series. Van nieuws en docu tot animatie en drama, in verschillende vakgebieden. Sinds de jaren ‘90 richt hij zich met zijn bedrijf Creative Campfire vooral op nieuwe media. De rode draad in zijn verhaal is finding, selling en telling the story.


Deelnemers beoordelen deze opleiding gemiddeld met een 8

Zeer inspirerend verhaal, naar deze man bleef ik luisteren.

Inhoudelijk goed programma. Professionele docenten met een schat aan kennis en ervaring. Dankzij het selecte gezelschap is de interactie optimaal en wordt ingegaan op vraagstukken die betrekking hebben op de eigen organisatie.


 Emerce Academy 

Emerce is het belangrijkste multichannel platform over online business en marketing in Nederland. Emerce biedt managers en ondernemers in e-business inspiratie en concrete tools voor innovatieve marketing, e-commerce en business. Bij Emerce Academy leer je via (online) trainingen, deepdives, masterclasses en updates.


Heb ik wat er voor nodig is?

Stel jezelf de volgende vragen. Ben ik een kei in mijn vak en wil ik nog beter worden? Heb ik de motivatie en skills om mij Crossmediale contentmarketing helemaal eigen te maken? Wil ik direct aan de slag met Crossmediale contentmarketing? Driemaal ‘Ja’, dan is het slim om mezelf nu in te schrijven voor deze opleiding. • Beste docenten van NL
 • Netwerken op niveau
 • Exclusief bij Emerce

 

 

Opleidingsinformatie
 • OpleidingsgebiedOnline classroom
 • Opleidingsniveau:HBO+
 • Investering:€ 2.195,- Excl. BTW
 • Datum:
  → Binnenkort meer


Verwante opleidingen

Advanced SEO
Online classroom

Advanced SEO

Advanced SEO verdiept je kennis van SEO en geeft je een voorsprong in de zwaar concurrerende...