Naar Emerce.nl

Crossmediale contentmarketing


Voor wie?  –  Locatie & Programma  –  Docenten  –  Beeckestijn Business School  –  Inschrijven

Innoverende en inspirerende content strategie

De opleiding Crossmediale contentmarketing laat je zien hoe je met een crossmedia aanpak van inspirerende content jouw e-business resultaat aanzienlijk verbetert. De docenten zijn allen expert op het gebied van content marketing. Zij leren je content marketing anders aan te pakken en meer rendement uit jouw marketingstrategie te halen.

 


Voor wie?

Deze opleiding is geschikt voor webredacteuren, online marketeers, webshop-, product-, category managers, content managers, content curators, communicatiespecialisten, journalisten en uitgevers. Kortom, voor iedereen met een focus op rendement met content.

Je leert:

 • Ontwikkelen van een contentstrategie
 • Opstellen van een crossmediaal content marketingplan
 • Formuleren content doelstellingen
 • Customer journey en customer journey mapping;
 • De ontwikkeling van persona’s
 • Dynamic content marketing en storytelling
 • Opstellen van een contentkalender
 • Online KPI’s en andere marketingcommunicatie metrics


Wanneer, waar en investering?

Bekijk de agenda voor alle startdata.

In Amsterdam, Leusden en Utrecht

€ 2.195,- voor drie dagen, exclusief btw, inclusief materialen en lunch.

Programma Crossmediale contentmarketing

Dag 1
9:30 – 12.30 Contentstrategie en marketing
12:30 – 13.30 Netwerklunch
13:30 – 16.30 Persona’s en dynamic data driven marketing

Dag 2
9:30 – 12.30 Storytelling
12:30 – 13.30 Netwerklunch
13:30 – 16.30 Content creatie en management

Dag 3
9:30 – 12.30 Persuasive content
12:30 – 13.30 Netwerklunch
13:30 – 16.30 Meten, bijsturen en implementatie in de organisatie


Docenten

AntalAntal de Waij de Waij heeft ruim 12 jaar ervaring bij verschillende multinationals en is oprichter van Engagement Media BV. In de ‘digitale economie’ heeft hij zijn sporen verdiend als marketing manager en marketing directeur. Bij UPC en Tiscali Nederland introduceerde hij digitale televisie in combinatie met internet. Ook is hij voorzitter van de commissie social van de Dutch Dialogue Marketing Association (DDMA).

                                 Martin van Kranenburg is een veelgevraagd docent, spreker en dagvoorzitter. Zijn expertise ligt op het gebied van conversieoptimalisatie en neuromarketing. Martin heeft aan de wieg gestaan van de websites van D-reizen (1995–2006) en het succesvolle vakantiehuizen verhuurplatform Micazu. Hij is een gepassioneerd spreker die je laat zien hoe je websitebezoekers subtiel kunt overtuigen. Hij laat je ervaren hoe je met kleine aanpassingen, grote resultaten boekt.

 

RobDocent Emerce opleidingen- Rob Prass Prass is expert op het gebied van storytelling, en is een gepassioneerd verhalenverteller, programmamaker, docent en inspirator. Als programmamaker regisseerde en ontwikkelde hij een groot aantal series. Van nieuws en docu tot animatie en drama, in verschillende vakgebieden. Sinds de jaren ‘90 richt hij zich met zijn bedrijf Creative Campfire vooral op nieuwe media. De rode draad in zijn verhaal is finding, selling en telling the story.


Deelnemers beoordelen deze opleiding gemiddeld met een 8

Zeer inspirerend verhaal, naar deze man bleef ik luisteren.

Inhoudelijk goed programma. Professionele docenten met een schat aan kennis en ervaring. Dankzij het selecte gezelschap is de interactie optimaal en wordt ingegaan op vraagstukken die betrekking hebben op de eigen organisatie.


Beeckestijn Business SchoolBeeckestijn Business School

Emerce verzorgt de opleiding in partnership met Beeckestijn Business School. Hét opleidingsinstituut voor online marketing, communicatie & sales en klantgericht ondernemen.

 


Heb ik wat er voor nodig is?

Stel jezelf de volgende vragen. Ben ik een kei in mijn vak en wil ik nog beter worden? Heb ik de motivatie en skills om mij Crossmediale contentmarketing helemaal eigen te maken? Wil ik direct aan de slag met Crossmediale contentmarketing? Driemaal ‘Ja’, dan is het slim om mezelf nu in te schrijven voor deze opleiding. • Beste docenten van NL
 • Netwerken op niveau
 • Exclusief bij Emerce

 

 

Opleidingsinformatie
 • Opleidingsniveau:HBO+
 • Investering:€ 2.195,-
 • Datum:
  Dag of avond opleiding
  → 29 nov, 13 en 20 dec 2018
  → 6, 13 en 20 maart 2019


Verwante opleidingen

Advanced SEO

Advanced SEO

Advanced SEO verdiept je kennis van SEO en geeft je een voorsprong in de zwaar concurrerende...