Naar Emerce.nl

Google Ads Advanced


Voor wie?  –  Locatie & Programma  –  Docent  –  Beeckestijn Business School  –  Inschrijven

Haal meer uit je Google Ads campagnes

Je hebt al enige ervaring met Google Ads en wil nu ook de advanced search en display campagne mogelijkheden leren toepassen en zo je resultaat van je Google advertising campagnes verbeteren? De opleiding Google Ads Advanced verdiept je kennis van online advertising en geeft je een voorsprong in de zwaar concurrerende markt van online media, digital marketing en e-commerce.

Na afronding van de opleiding beschik je niet alleen over de laatste kennis en inzichten, maar weet je deze kennis ook toe te passen in de praktijk.


Voor wie

De opleiding Google Ads Advanced is bedoeld voor de (online) marketing professional of manager. Vervul je een rol als online marketeer, webmanager, marketeer, content manager, adviseur, manager, search specialist of heb je een eigen site die afhangt van het juiste Google verkeer, dan biedt deze training de belangrijkste verdieping van je Google Ads kennis. Heb je nog weinig kennis van Google Ads dan adviseren we je eerst de opleiding Google Ads Fundamentals te volgen.

Je leert:

 • Advanced Search mogelijkheden zoals dynamische zoekadvertenties
 • Shopping structuren en strategieën
 • Mogelijkheden van statische en dynamische remarketing
 • Optimalisatie strategieën voor e-Commerce. Recruitment en Leadgeneratie (b2b)
 • Targetingmethodes voor display- en videocampagnes
 • Mogelijkheden voor app-promotie
 • Meetbaarheid van doelen en transacties met Google Analytics trackingcode of Google Pixel
 • Belang van het toepassen van het juiste attributie-model


Wanneer, waar en investering?

Bekijk de agenda voor alle startdata.

In Amsterdam, Leusden en Utrecht

€ 1.390,- voor 2 dagen, exclusief btw, inclusief materialen en catering

Programma Google Ads Advertising

Dag 1
9:30 – 12:30: Fundamentals & Advanced Search
12:30 – 13:30 Netwerklunch
13:30 – 16:30 Google Shopping & (Dynamic) Remarketing

Dag 2
9:30 – 12:30 Display, Video & App campagnes
12:30 – 13:30 Netwerklunch
13:30 – 16:30 Meetbaarheid, Attributie & Toekomstige ontwikkelingen


Docent

Nick Oltvoort is Head of Advertising en Senior Advertising Consultant bij Adwise – Your Digital Brain, een full-service digital agency. Hij heeft een leading rol in het Advertising team. Met ruim 10 jaar werkervaring die begint bij praktische ervaring in campagne-management binnen search-, en display advertising kan hij eenvoudig schakelen van strategieën naar dagelijkse operationele uitvoering en optimalisatie. Nick is een drijvende kracht te bij verschillende awardwinning cases, spreekt op congressen en geeft trainingen en masterclasses aan vakgenoten en opdrachtgevers. Dit heeft er toe geleid dat Nick in 2017 door een onafhankelijke jury van de Dutch Search Awards uitgeroepen is tot consultant van het jaar.


Beeckestijn Business SchoolBeeckestijn Business School

Emerce verzorgt de opleiding in partnership met Beeckestijn Business School. Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management.

Inschrijven kan uitsluitend via deze pagina. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Emerce en Beeckestijn zorgen samen voor een onvergetelijke ervaring.


Heb ik wat er voor nodig is?

Stel jezelf de volgende vragen. Ben ik een kei in mijn vak en wil ik nog beter worden? Heb ik de motivatie en skills om mij Google Ads helemaal eigen te maken? Wil ik direct aan de slag met Ads op het hoogste niveau? Driemaal ‘Ja’, dan is het slim om mezelf nu in te schrijven voor deze opleiding. • Beste docenten van NL
 • Netwerken op niveau
 • Exclusief bij Emerce

Opleidingsinformatie
 • Opleidingsgebied2 dagen
 • Opleidingsniveau:HBO+
 • Investering:€ 1.390,-
 • Datum:
  → 6 en 13 februari 2020


Verwante opleidingen