Naar Emerce.nl

Google Ads Fundamentals


Voor wie?   –  Programma  –  Docent  –   Beeckestijn Business School  –  Inschrijven

Creëer winstgevende Google Ads campagnes

Snel een aantal zoekwoorden selecteren en een advertentie maken kan iedereen. Maar wat gebeurt er hierna? Hoe zet je echt effectieve campagnes op die maximaal online rendement opleveren? Voor veel online bedrijven is Google Ads een van de belangrijkste bronnen van bezoek. Hoe werkt Google Ads en hoe zet je een goede en rendabele campagne op? En wat zijn de nieuwe mogelijkheden van Ads? Na de afronding Google Ads Fundamentals beschik je niet alleen over de laatste kennis en inzichten, maar weet je deze kennis ook toe te passen in de praktijk.


Voor wie?

Doe de opleiding Google Ads Fundamentals als je net bent begonnen met Google Ads en nog weinig ervaring hebt met het opzetten en bijsturen van campagnes. De opleiding Google Ads Fundamentals is bedoeld voor de (online) marketeer of communicatieprofessional die zich bezighoudt met sites, die afhangen van het juiste Google verkeer. Heb je al deze basiskennis van Google Ads en wil je je meer verdiepen in de advanced search functies, zoals dynamische zoekadvertenties (DSA), audiences, optimalisatie strategieën en verdere automatisering in search? Dan adviseren we je de opleiding Google Ads Advanced te volgen.


Je leert:

 • In kaart te brengen hoe jouw prospects zoeken
 • Goede campagnes inrichten
 • Hoe breng je campagnes in lijn met het AIDA model
 • Hoe display adverteren werkt en welke tagetingmogelijkheden er zijn
 • Toepassen van basisprincipes meetbaarheid (koppelen Google Ads aan Google Analytics)
 • Gebruik maken van tooling, zoals de Google Ads editor en bodsimulator.
 • Een display campagne op te zetten incl. responsive ads

Wanneer, waar en investering?

Bekijk de agenda voor alle startdata

In Amsterdam, Leusden en Utrecht

€ 785,- voor 1 dagen, exclusief btw, inclusief materialen en catering

Programma Google Ads Fundamentals

09:30 – 12:30 Fundamentals search
12:30 – 13:30 Netwerklunch
13:30 – 16:30 Fundamentals display, meetbaarheid & tools


 Emerce Opleidingen

Emerce Opleidingen verzorgt de training in partnership met Beeckestijn Business School. Emerce is het belangrijkste multichannelplatform over online business en -marketing in Nederland. Emerce biedt managers en ondernemers in e-business inspiratie en concrete tools voor innovatieve marketing, e-commerce en business.  Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management.


Heb ik wat er voor nodig is?

Stel jezelf de volgende vragen. Ben ik een kei in mijn vak en wil ik nog beter worden? Heb ik de motivatie en skills om mij de basisprincipes van Google Ads helemaal eigen te maken? Wil ik direct aan de slag met Google Ads? Driemaal ‘Ja’, dan is het slim om mezelf nu in te schrijven voor deze opleiding.

 

Opleidingsinformatie
 • Opleidingsgebied1 dag
 • Opleidingsniveau:HBO+
 • Investering:€ 785,-
 • Datum:
  → 7 april 2020 (livestream)
  → 3 september 2020
Docenten


Verwante opleidingen