Naar Emerce.nl

Growth hacking


Voor wie?                     Programma                        Docent

Ontdek de ‘7 pilaren van Growth Hacking’

Technologie heeft marketing voorgoed veranderd. De massa bereiken is niet meer alleen weggelegd voor bedrijven met veel geld. Met social bericht kun je miljoenen mensen aanspreken. Alleen: iedereen kan dat.

Een bedrijf (digitaal) laten groeien wordt steeds moeilijker. Grote marketingcampagnes hebben hun kracht verloren en maken plaats voor kleine experimenten, continu testen en bijsturen. Om daarbij snel in te spelen op de veranderende behoefte en concurrentie in de markt kunnen marketeers niet meer zonder technische en analytische skills. In de 2-daagse opleiding Growth Hacking ontwikkel je daarom zowel een andere mindset als nieuwe vaardigheden om je als marketeer aan te passen aan de eisen van de toekomst.

Leer met minimale programmeerkennis je slagkracht te vertienvoudigen. In 2 dagen tijd leer je alles om tot schaalbare en voorspelbare groei te komen. Dit doe je aan de hand van de ‘7 pilaren van Growth Hacking’: een model dat je helpt het maximale uit je data te halen en je leert hoe je producten maakt waar mensen niet meer zonder kunnen. Daarnaast ontdek je tijdens de opleiding hoe je op de meest effectieve en efficiënte manier klanten binnenhaalt. Dit vraagt veel van de mindset en vaardigheden van je collega’s en jou als marketeer.


Voor wie?

Deze opleiding is bedoeld voor (online) marketeers, managers, webshop-, product-, category managers, e-commerce managers, online specialisten, ondernemers en startups, die met hun bedrijf meer impact willen behalen. Hij is echt iets voor jou als je een kei bent in je vak. Als je talent combineert met de motivatie en skills om hét verschil te maken.

Je leert:

 • Hoe je een Growth Hacking mindset bereikt.
 • Hoe je een multidisciplinair Growth Hacking team samenstelt dat voor schaalbare groei zorgt.
 • Welke data je nodig hebt en hoe je met slimme, snelle trucs het maximale uit je data haalt.
 • Welke tools je nodig hebt om maximaal te groeien.
 • Hoe je producten maakt waar mensen niet meer zonder kunnen.
 • Hoe je op de meest goedkope en schaalbare manier de beste klanten binnen haalt.
 • Hoe je de laatste stap van je groei door conversie optimalisatie boost.


Programma Growth hacking

Dag 1
9:30 – 12:30 Growth Hacking mindset en team
12:30 – 13:30 Netwerklunch
13:30 – 16:30 Meten en tooling

Dag 2
9:30 – 12:30 Luisteren naar de markt en Product / Market Fit
12:30 – 13:30 Netwerklunch
13:30 – 16:30 Klanten werven en optimalisatie


Docent

Chris is een internationaal spreker op het gebied van Growth Hacking. In 2014 heeft hij RockBoost opgericht: het eerste Growth Hacking Agency in Nederland. In de afgelopen 2 jaar heeft RockBoost zichzelf weten te Growth Hacken door zeer snel te groeien, en is het officieel partner van Sean Ellis geworden; bedenker van de term Growth Hacking.


 Deelnemers beoordelen deze opleiding gemiddeld met een 8,3

Inspirerende opleiding. Voor iedereen die een startup wil beginnen of eigen vastgeroeste
denkbeelden over marketing weer wil opfrissen. Zeker de investering waard.

Food for action!

Growth hacking is meer dan alleen een model om te groeien. Ook persoonlijk triggert het echt om je
mindset en gedrag te veranderen om op alle vlakken effectiever te gaan acteren.


 Emerce Academy 

Emerce is het belangrijkste multichannel platform over online business en marketing in Nederland. Emerce biedt managers en ondernemers in e-business inspiratie en concrete tools voor innovatieve marketing, e-commerce en business. Bij Emerce Academy leer je via (online) trainingen, deepdives, masterclasses en updates.


Heb ik wat er voor nodig is?

Stel jezelf de volgende vragen. Ben ik een kei in mijn vak en wil ik nog beter worden? Heb ik de motivatie en skills om mij Growth Hacking helemaal eigen te maken? Wil ik direct aan de slag met Growth Hacking? Driemaal ‘Ja’, dan is het slim om mezelf nu in te schrijven voor deze opleiding. • Beste docenten van NL
 • Netwerken op niveau
 • Exclusief bij Emerce

 

 

Opleidingsinformatie
 • OpleidingsgebiedOnline classroom
 • Opleidingsniveau:HBO+
 • Investering:€ 1.190
 • Datum:
  → 25 mei en 1 juni