Naar Emerce.nl

Incompany opleidingen

Ontwikkel en actualiseer de online kennis binnen de organisatie, verhoog het rendement van je e-business

Incompany opleidingen met een focus op innovatie

Breng de online kennis van je medewerkers snel op het gewenste niveau met de innovatieve incompany trainingen, masterclasses en deep dives van Emerce Academy. Afhankelijk van de kennis- en opleidingsbehoefte van de organisatie, verzorgt Emerce een inhouse training door de beste experts uit e-business en online marketing. Met als doel: het rendement van je e-business te verhogen. Emerce werkt hiervoor continu het curriculum bij aan de hand van actuele thema’s en praktijkvoorbeelden.

Trainingen inhouse of op locatie naar keuze

De trainingen vinden inhouse plaats. Daarnaast is het mogelijk de keuze voor een inspirerende locatie aan Emerce uit handen te geven. Bij de keuze van een locatie staat altijd voorop dat de medewerkers een leerzame, innovatieve training tegemoet kunnen zien. 

Maatwerk trainingen of masterclasses 

Naast het reguliere aanbod zijn maatwerk trainingen of masterclasses mogelijk. Hiervoor werkt Emerce in afstemming met de organisatie  een programma uit, dat voldoet aan de specifieke wensen van de medewerkers of behoefte van de organisatie. Hierbij houden wij rekening met de de branche waarin de organisatie actief is. De docenten van Incompany trainingen behoren tot de besten op hun vakgebied, en brengen met hun kennis en ervaring innovatieve, succesvolle praktijkcases in. Zij bieden handvatten om de kennis direct in praktijk te brengen en optimaal rendement te behalen uit (toekomstige)online activiteiten. 

Contact

Voor vragen zijn wij bereikbaar via: academy@emerce.nl of via dit formulier.

Opleidingsinformatie
  • OpleidingsgebiedNaar keuze
  • Opleidingsniveau:HBO+
  • Datum:Naar keuze


Verwante opleidingen

Advanced SEO
Online classroom

Advanced SEO

Advanced SEO verdiept je kennis van SEO en geeft je een voorsprong in de zwaar concurrerende...
Design Thinking
Online classroom

Design Thinking

Design Thinking is een creatieve manier om te innoveren. Een iteratief proces voor...