Naar Emerce.nl

Incompany opleidingen

Wat is de informatie- en opleidingsbehoefte van de organisatie en de medewerkers?

Incompany opleidingen met focus op innovatie

Emerce Academy brengt met innovatieve incompany trainingen, masterclasses, updates en deep-dives de online kennis van de medewerkers op het gewenste niveau. Een optimale afstemming tussen de organisatie en Emerce opleidingen en de inzet van de beste experts uit e-business en online marketing dragen bij aan optimalisatie van het e-business rendement.

De meest gewenste incompany trainingen zijn:

Training op de gewenste locatie
De trainingen vinden plaats op de gewenste locatie. In principe vinden Incompany opleidingen inhouse plaats. Ook is het mogelijk dat wij een inspirerende locatie organiseren. Wij nemen de complete organisatie uit handen en dragen ervoor zorg dat de medewerkers een leerzame, innovatieve opleiding tegemoet zien.

Maatwerk opleidingen en trainingen

Indien je een maatwerk opleiding of training wil, dan werken wij een programma uit dat voldoet aan de specifieke wensen van uw organisatie. Inhoudelijk stemmen wij het programma af en zorgen ervoor dat er bijzondere aandacht wordt besteed aan de branche waarin uw organisatie actief is. De docenten van Incompany opleidingen en trainingen behoren tot de besten op hun vakgebied en brengen met hun kennis en ervaring innovatieve, succesvolle praktijkcases in. Zij bieden handvatten om de kennis direct in praktijk te brengen en optimaal rendement te halen uit de online activiteiten.

Contact
Onze opleidingsexpert zijn beschikbaar om de mogelijkheden en specifieke wensen voor een Incompany training te bespreken. Voor vragen zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer 020 760 72 00

Opleidingsinformatie
  • OpleidingsgebiedNaar keuze
  • Opleidingsniveau:HBO+
  • Datum:Naar keuze