Naar Emerce.nl

Marketing automation


Voor wie?   –  Docent  –   Beeckestijn Business School

Vergroot de effectiviteit van je marketing

Door het automatiseren van al je online marketingactiviteiten kun je interessante leads aantrekken, het gat tussen marketing en de daadwerkelijke sale overbruggen en conversies verbeteren. Klanten oriënteren zich steeds meer online en komen steeds later in de customer journey in contact met je organisatie. Daarbij is een gepersonaliseerde aanpak de norm geworden. Marketing automation helpt je om in te spelen op dit veranderende aankoopgedrag. Je begeleidt klanten met geautomatiseerde campagnes stap voor stap in hun journey. Het resultaat: meer leads en meer omzet.


Voor wie?

Emerce training Marketing automation: voor wie?

Je bent verantwoordelijk voor het genereren van leads en omzet. Wetende dat marketing automation een steeds belangrijkere rol speelt hierin, wil je leren hoe je een strategie voor je eigen organisatie formuleert en implementeert.


Je leert:

 • Hoe je meer leads kunt genereren en leads kunt kwalificeren en nurturen
 • De conversie van je campagnes te verhogen
 • Hoe je campagnes kunt automatiseren en campagne flows ontwikkelt
 • Een buyer persona en journey in kaart te brengen als basis voor data gedreven marketing
 • Een business case op te stellen voor marketing automation
 • De vereisten die de nieuwe Privacywet (AVG/ GDPR) stellen aan marketing automation

 


De voordelen van de Emerce training Marketing automation

✓ Een interactieve training, met praktijkopdrachten
✓ Je maakt een concreet plan van aanpak op basis van je eigen case
✓ Haal inspiratie uit de theorie en leer van de ervaringen van andere deelnemers


Docent

Docent Marketing automation

Aldo Wink is specialist in inbound content en marketing automation. De laatste jaren heeft hij zich volledig toegelegd op buyer personas en hun research journey, als basis voor een effectieve dialoog om zo klanten te ondersteunen in hun aankoop. Met zijn team bij marketing automation agency Stan & Stacy zoekt Aldo voortdurend naar de beste methoden en technieken voor verleiding, conversie, retentie en up-selling van klanten. 

 


Het Emerce platform

Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers in digitale marketing, media en e-business. Door middel van de website, het magazine, events, awards en opleidingen biedt Emerce een platform voor iedereen die zijn eigen kunnen en kennis wil blijven uitdagen.

Als deelnemer aan een van de Emerce opleidingen of trainingen ontvang je gratis 6x het Emerce magazine en krijg je 10% korting op Emerce events. Tip: volg ook het Emerce topic Marketing automation voor het laatste nieuws over en inzichten in dit onderwerp!


Beeckestijn Business School

Powerd by Beeckestijn Business School

Logo Beeckestijn Business School

Emerce verzorgt deze training in partnership met Beeckestijn Business School, hét opleidingsinstituut voor online marketing, communicatie & sales en klantgericht ondernemen.

Opleidingsinformatie
 • Opleidingsniveau:HBO+
 • Investering:2 dagen á € 1.295,-
 • Datum:
  Dag of avond opleiding
  → 5 en 12 februari 2019
  → 5 en 12 juni 2019
Docenten
Aldo Wink


Verwante opleidingen