Naar Emerce.nl

Online personalisatie


Voor wie?  –   Locatie & Programma  –  Docent  –  Beeckestijn Business School  –  Inschrijven

Behaal meer resultaat met je website met online personalisatie

Online personalisatie is dé trend in de digital marketing. Het biedt je de mogelijkheid om de juiste boodschap op het juiste moment aan de juiste persoon te communiceren. Met online personalisatie zorg je ervoor dat jouw klant in het oerwoud van content alleen de informatie ziet die voor hem echt bruikbaar is. Hierdoor voelt de bezoeker van een website zich meer in control over welke informatie hij tot zich neemt, wat leidt tot een betere online experience. Uiteindelijk vertaalt zich dat in betere marketingresultaten. Hoe je dat bereikt en hoe je jouw website personaliseert, leer je in de training Online Personalisatie.

In deze 1-daagse training leer je hoe je met online personalisatie je conversie doelstellingen kan verhogen. Je leert hoe je op basis van data en klantinzichten relevante dialogen kunt maken waarmee je de beleving van de bezoeker optimaliseert en meer resultaat behaalt met je website.


Voor wie?

Hou jij je bezig met de conversie en/ of usability van je website, personalisatie, of ben je van plan dat te gaan doen? Volg dan deze opleiding Online Personalisatie. Deze opleiding is bedoeld voor (online) marketeers, webshop-, product-, category managers, content specialisten, conversie marketeers, UX designers, maar ook voor marketing- en communicatiespecialisten, uitgevers, ondernemers en startups.

Leer wat Online Personalisatie kan betekenen voor jouw organisatie en ga aan de slag met je eigen strategie!

Tijdens de training leer je niet alleen wat Online Personalisatie is en wat je ermee kan bereiken, maar je leert ook bezoekers herkennen, profielen opbouwen en hoe je met de juiste boodschap de meeste impact kan halen. Daarnaast is er veel ruimte voor toepassing. Je leert hoe je personalisatie inzet in je eigen organisatie en draagvlak creëert. Daarbij werk je aan je eigen use case en ga je naar huis met concrete handvatten.

Je leert:

 • De laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online personalisatie
 • De doelstellingen van online personalisatie
 • De verschillende vormen van online personalisatie in de klantreis
 • Bezoekers te herkennen en profielen op te bouwen
 • Welke segmenten de meeste impact op je conversie maken
 • Hoe je de juiste (persuasive) boodschap creëert, op het juiste moment, voor de juiste doelgroep (segment)?
 • De online personalisatie tools voor e-commerce en content gedreven websites
 • Hoe je online personalisatie in de organisatie implementeert en draagvlak krijgt
 • Best practices online personalisatie

Wanneer, waar en investering

Bekijk de agenda voor alle startdata. In Amsterdam, Leusden en Utrecht

€ 785,- voor 1 dag, exclusief btw, inclusief materialen en catering

Programma Online Personalisatie 

09:30 –12:30 Wat is Online Personalisatie en welke verschillende vormen zijn er?
12:30 – 13:30 Lunch
13:30 – 16:30 Online Personalisatie in de praktijk & werken aan je eigen use case


 

Martin van Kranenburg is een veelgevraagd docent, spreker en dagvoorzitter. Zijn expertise ligt op het gebied van conversie optimalisatie en neuromarketing. Martin heeft aan de wieg gestaan van de websites van D-reizen (1995–2006) en het succesvolle vakantiehuizen verhuurplatform Micazu. Hij is een gepassioneerd spreker die je laat zien hoe je websitebezoekers subtiel kunt overtuigen.

 


 Emerce Opleidingen

Emerce Opleidingen verzorgt de training in partnership met Beeckestijn Business School. Emerce is het belangrijkste multichannelplatform over online business en -marketing in Nederland. Emerce biedt managers en ondernemers in e-business inspiratie en concrete tools voor innovatieve marketing, e-commerce en business.  Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management.


Heb ik wat er voor nodig is?

Stel jezelf de volgende vragen. Ben ik een kei in mijn vak en wil ik nog beter worden? Heb ik de motivatie en skills om mij Online Personalisatie helemaal eigen te maken? Wil ik direct aan de slag met Online Personalisatie? Driemaal ‘Ja’, dan is het slim om mezelf nu in te schrijven voor deze opleiding.

Opleidingsinformatie
 • Opleidingsgebied1 dag
 • Investering:€ 785,-
 • Datum:
  → 7 mei 2020
  → 3 september 2020


Verwante opleidingen