Naar Emerce.nl

Online persuasion


Voor wie?  –  Locatie & Programma  –  Docent  –  Beeckestijn Business School  –  Inschrijven

De psychologie van het overtuigen

Meer dan 95% van onze beslissingen nemen we onbewust. De opleiding online persuasion biedt je inzicht in het onbewuste gedrag van je bezoekers. Wat motiveert jouw bezoekers? Wat nemen ze waar? Hoe nemen ze beslissingen? De opleiding gaat over het begrijpen van het consumentenbrein en het toepassen van bewezen psychologische principes. Leer hoe je het gedrag van je bezoekers positief beïnvloedt en bezoekers op het juiste moment motiveert.

Leer hoe je betere websites, apps en landingspagina’s ontwerpt. Hoe je teksten schrijft die bezoekers aanzetten tot actie en hoe je met beeld het gewenste gedrag oproept. Na deze opleiding ben je je bewust van de kracht van het onbewuste brein, dat voor 95% verantwoordelijk is voor je gewenste conversiedoelstellingen.


Voor wie?

Deze opleiding is bedoeld voor online marketeers, webshop-, product-, category managers, content specialisten, maar ook voor marketing- en communicatiespecialisten, uitgevers, ondernemers en startups. De opleiding is interessant voor iedereen die met psychologie het gedrag van online bezoekers positief wil beïnvloeden.

Je leert:

 • De kracht van het onbewuste brein
 • Verleidingsprincipes: sociale bewijskracht, schaarste, autoriteit, sympathie, consistentie en wederkerigheid
 • Koopstijlvoorkeuren: niet iedereen beslist op dezelfde manier
 • Hot triggers: de juiste duwtjes in de rug
 • Copywriting: teksten die aanzetten tot actie
 • Beeld, video en design


Wanneer, waar en investering?

Bekijk de agenda voor alle startdata.

In Amsterdam, Leusden en Utrecht

€ 825,- voor een dag, exclusief btw, inclusief materialen en lunch

Programma Online persuasion

9:30 – 12:30 De werking van ons brein, beïnvloedings- en persuasion principes.
12:30 – 13:30 Netwerklunch
13:30 – 16:30 Gedragsverandering door de juiste triggers. Toepassen opgedane kennis op eigen case.


Docent

Martin van Kranenburg is een veelgevraagd docent, spreker en dagvoorzitter. Zijn expertise ligt op het gebied van conversie optimalisatie en neuromarketing. Martin heeft aan de wieg gestaan van de websites van D-reizen (1995–2006) en het succesvolle vakantiehuizen verhuurplatform Micazu. Hij is een gepassioneerd spreker die je laat zien hoe je websitebezoekers subtiel kunt overtuigen.


Deelnemers beoordelen deze opleiding gemiddeld met een 8,5

Interessant hoe de verschillende theorieën en modellen gecombineerd worden. En dat je ook meteen praktische handvatten krijgt om zelf mee aan de slag te gaan.

Veel concrete tips ontvangen voor de optimalisatie van onze marktbewerking.

De passie en enthousiasme spat ervan af. Fijn dat de docenten ook meekijken naar waar je al mee bezig bent.

Praktische tips waar je meteen mee aan de slag kunt.

Erg sterk qua inhoud: het samenbrengen van de onderwerpen en de aandacht voor hoe de cursisten met de geleerde stof aan de slag konden maakten er een mooi geheel van.

All in the mix: theorie en praktijk, sprekende voorbeelden, enthousiaste presentatie en top locatie!

Martin vertelde de ene leerzame anekdote na de ander en heeft aandacht voor alle deelnemers. Heel waardevol zijn de praktische tools om je website direct overtuigender te maken.


Beeckestijn Business SchoolBeeckestijn Business School

Emerce verzorgt de opleiding in partnership met Beeckestijn Business School. Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management.

Inschrijven kan uitsluitend via deze pagina. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Emerce en Beeckestijn zorgen samen voor een onvergetelijke ervaring.


Heb ik wat er voor nodig is?

Stel jezelf de volgende vragen. Ben ik een kei in mijn vak en wil ik nog beter worden? Heb ik de motivatie en skills om mij Online persuasion helemaal eigen te maken? Wil ik direct aan de slag met Online persuasion? Driemaal ‘Ja’, dan is het slim om mezelf nu in te schrijven voor deze opleiding. • Beste docenten van NL
 • Netwerken op niveau
 • Exclusief bij Emerce

 

 

Opleidingsinformatie
 • Opleidingsgebied1 dag
 • Opleidingsniveau:HBO+
 • Investering: € 825,-
 • Datum:
  → 11 september 2019


Verwante opleidingen