Naar Emerce.nl

Albert Gast

Docent: Design thinking

Specialisme: innovatie en service design professional.

Albert Gast begeleidt grote en kleine organisaties om op basis van klantinzichten te innoveren of verbeterde product- en dienstverleningsconcepten te ontwikkelen en implementeren.

Albert Gast

Albert Gast heeft meer dan 20 jaar ervaring als design strateeg en is eigenaar van Think+DO: een consultancy bureau dat bedrijven adviseert op het gebied van service design, brand design en social design. Albert leert je in de opleiding Design Thinking gebruikers- en contextuele inzichten te vertalen naar een relevante design uitdaging. Om op basis daarvan ideeën te ontwikkelen, ideeën te selecteren, te testen en te implementeren. Om zo continu te blijven vernieuwen en de customer experience en brand experience te verbeteren.

Expert in design thinking

Albert Gast is een breed ontwikkelde design strateeg op het gebied van innovatie, service design en brand design. Hij koppelt onderzoek, strategie en creativiteit om waardevolle en onderscheidende service- en merkconcepten te ontwikkelen.

Albert heeft projecten uitgevoerd voor bedrijven als ING, Philips, PLUS Retail en NewMotion. Het is zijn doel om organisaties te helpen hun uitdagingen goed te begrijpen, hun ontwikkelingsproces te stroomlijnen om een optimaal rendement te halen uit hun e-business. Albert is tevens externe promovendus aan de TU Delft waar hij onderzoek doet naar innovatieprogramma’s bij organisaties op basis van Design Thinking, Lean en Agile.

Wil je optimale customer experience voor jouw doelgroep? Schrijf nu in voor de opleiding Design thinking.

Contact informatie
Social Media

Docent bij de volgende opleidingen

Design Thinking
Online classroom

Design Thinking

Design Thinking is een creatieve manier om te innoveren. Een iteratief proces voor...