Naar Emerce.nl

Eddy Boeve

Docent: Conversie optimalisatie, Lead generatie optimalisatie en User experience (UX) en Interaction design

Specialisme: E-business. Eddy leert organisaties met een gebruiksvriendelijke website meer leads te genereren.

Eddy Boeve

Eddy is partner bij full-service online marketing bureau Booming. Eddy helpt organisaties bij het verbeteren van hun e-business effectiviteit. Met meer dan 20 jaar ervaring in interaction design traint hij organisaties beter bruikbare software producten te ontwikkelen, die aansluiten op de wensen van gebruikers. Eddy Boeve traint daarnaast online afdelingen om structureel usability-verbetering, conversieoptimalisatie en A/B-testen in de organisatie in te zetten.

Expert in Lead generation, Conversie optimalisatie en User experience (UX) en Interaction design

De professionele passie van Eddy Boeve is organisaties helpen bij het verbeteren van hun online prestaties met een geslaagde customer journey. Leer hoe internetgebruikers denken: Wat willen ze? Hoe worden ze klant? Hoe laat je ze klant blijven? Waarom haken ze af in het proces? Hoe voorkom je dat?

Wil je dat websitebezoekers klant worden of weten hoe je een gebruiksvriendelijke website bouwt? Schrijf je nu in voor Conversie optimalisatie als je product of bedrijf op e-commerce gericht is of voor de opleiding Lead generatie optimalisatie als je product of bedrijf op leads gericht is. Voor de opleiding User experience (UX) en Interaction design als je de UX wilt verbeteren.

Contact informatie
Social Media

Docent bij de volgende opleidingen