Naar Emerce.nl

Klaas Klunder

Docent: B2B online marketing

Specialisme: als online B2B marketeer leert Klaas je hoe je ervoor zorgt dat kwalitatieve leads hun contactgegevens achterlaten.

Klaas Klunder

Klaas Klunder studeerde Commerciƫle Economie aan de Hogere Economische School in Amsterdam en de postdoctorale opleiding Strategisch Communicatie Management aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij werkte 15 jaar in diverse marketingfuncties voor bedrijven als Microsoft en Oracle. Vervolgens maakte hij de overstap naar de advieswereld, waarin hij de afgelopen 10 jaar diverse organisaties geholpen heeft bij hun commercieel succes. In 2013 begon hij met zijn marketing bureau Marketing Penguin.

Inbound marketing expert

Klaas Klunder heeft zich door zijn jarenlange ervaring breed ontwikkeld in het marketing- en communicatievak. Klaas staat voor geĆÆntegreerde authentieke marketing en communicatie die sociaal en sympathiek is in de ogen van de klant. Inbound Marketing bepaalt de toekomst van marketing. Dat is nu al merkbaar. Klaas helpt je met het opbouwen en verstevigen van je online aanwezigheid en reputatie en met het genereren van sales qualified leads. Stop met impopulaire marketing en cold calling, start met effectieve, gepersonaliseerde communicatie.

Wil je website bezoekers tot klant transformeren? Schrijf nu in voor de opleiding B2B online marketing.

Contact informatie
Social Media

Docent bij de volgende opleidingen