Naar Emerce.nl

Soorten trainingen

Bij Emerce Academy kun je kiezen uit trainingen van verschillende kennisniveaus en trainingsduur. Zo heb je voldoende keuze om de juiste training te volgen. 

Trainingen

Alle trainingen behandelen een specifiek onderwerp en duren 1 tot maximaal 4 dagen. In iedere training laten de docenten je kennismaken met de belangrijkste kenmerken en issues van het specifieke onderwerp van de training, van dat moment. Er komen casussen en opdrachten aan bod. Ook is er voldoende ruimte om vragen te stellen aan de docent. 

Deep dives 

Dee deep dives pakken heel grondig één bepaald onderwerp beet. Zo verdiep je je in oplossingen, onderzoek je gezamenlijk een casus of verken je nieuwe, innovatieve ideeën. Een deep dive duurt ongeveer 2 tot 4 uur. 

Masterclasses 

Bij een masterclass ben je in een korte tijd volledig up-to-date over een bepaald onderwerp en krijg je les van een internationale thought leader. 

Incompany

De trainingen van Emerce Academy kun je ook samen met je team of collega’s volgen op een datum en locatie naar keuze. Lees meer over incompany trainingen.