Plusproposities print

Splitcover
De cover van een tijdschrift is het eerste contact met de lezer. Neem de zogenaamde splitcover. Wat zou er achter de luiken zitten? Is het een vervolg op de eerste cover? Wat is de verborgen boodschap? Een regelrechte teaser, die niemand kan weerstaan.
 x
Tarief: € 7.500
Klik hier voor de specificaties.

Uitklapcover
Soms hebt u gewoon meer ruimte nodig om de boodschap over te brengen. In deze situaties zijn onze uitklappers ideaal. Als omslag in het hart of als onderdeel van een brochure. Dat maakt indruk!
x
Tarief: € 7.500
Klik hier voor de specificaties.

Foliebedrukking
Een (bedrukte) seal beschermt uw drukwerk en geeft het een gevoel van exclusiviteit mee. Maar het kan ook gebruikt worden om de inhoud te bedekken als u een verrassingseffect wilt bereiken. De seal kan tevens dienen als drager van drukwerk, productsamples of weggevertjes. In het kader van maatschappelijk ondernemen kunt u kiezen voor biologische, afbreekbare en composteerbare folie.
 x
€ 5.500 (op basis van twee kleuren)
Klik hier voor de specificaties.

Outsert
De voorbeelden die u hier ziet zijn slechts een greep uit de mogelijkheden die onder de categorie ‘bijlagen’ vallen. Een outsert is daar een van. Het is in feite een folder die om een brochure of tijdschrift wordt gehecht. Een outsert vormt een direct onderdeel van de uiting en valt meteen op doordat hij op de cover is geplaatst. De lezer kan niet om uw boodschap heen.
 x
€ 6.000
Klik hier voor de specificaties.

Plakfolder
Ideaal om extra informatie in kwijt te kunnen binnen een uitgave. Als onderdeel van de uiting zal de lezer snel geneigd te zijn om de plakfolder te lezen. Eveneens makkelijk uitneembaar doordat hij met een tipje lijm is vastgezet.
 x
Specificaties en prijs in overleg met sales.

Plakkaart
Hoe krijgt u mensen in beweging? Wanneer respons en resultaat tellen , is een plakkaart een beproefd middel. De kaart wordt op of in een uiting geplakt als onderdeel van een advertentie of advertorial. De plakkaart heeft als primaire doelstelling het realiseren van (probeer)-aankopen en omzet.
 x
Specificaties en prijs in overleg met sales.

Uitslaander
Soms hebt u gewoon meer ruimte nodig om de boodschap over te brengen. In deze situaties zijn onze uitslaander ideaal. Als omslag in het hart of als onderdeel van een brochure. Dat maakt indruk!
 x
Tarief: € 7.250
Klik hier voor de specificaties.