Emerce TV

Emerce biedt al jaren up-to-date video content aan en doet dat vanaf heden in een nieuw jasje! Welkom op Emerce TV. Hier vind je alle collecties, talks, sprekers en meer.

31+

Collecties

681+

Video's

267+

Joost Kamermans
Anouk Beeren
Karianne van Rongen
Rodney Lam
Sprekers
Nieuw op Emerce TV
Binnenkort op emerce tv
Populaire sprekers
Ontwerp zonder titel - 2023-08-04T151215.886
Karianne van Rongen
Directeur Marketing & E-commerce, ANWB Retail
ANWB Retail: groeien binnen een vereniging
ANWB Retail: groeien binnen een vereniging
Rodney Lam
Rodney Lam
CEO/co-owner, Daily Paper/CanaYam
De ultieme TikTok strategie van Daily Paper
De ultieme TikTok strategie van Daily Paper
Alle Emerce TV Collections

Conversion 2023

Meer sales, engagement, kwalitatieve leads, terugkerende klanten, downloads. You name it. Je conversie kan en moet beter. Supercharge je resultaat met geavanceerde CRO tools, tactieken en strategieën. Ben je in staat de nieuwsgierigheid en data-geletterdheid van je gehele organisatie te vergroten?
7 video's
11 sprekers

AI Ecommerce 2024

Verdiep je in de wereld van AI in E-commerce, waar diverse vormen van AI de koopervaring verbeteren. Ontdek verbeterde personalisatie, chatbots en optimalisatie van product- en prijscontent. Laat je op de hoogte brengen van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen.
0 video's
0 sprekers

B2B Digital 2024

Ontdek de nieuwste inzichten en trends in technologie, marketing en commerce speciaal voor B2B-ondernemingen. Vind strategieën om je digitale bedrijf on the right track te houden voor de toekomst en de klant centraal houdt; hoe speel je optimaal in op wensen en gedrag van je B2B-klant? En hoe krijg je de interne organisatie mee?
0 video's
0 sprekers

Customer Experience 2024

Customer Experience gaat over alle interacties die klanten hebben met je bedrijf in alle fases van de customer journey. Hoe implementeer je dit op een innovatieve manier met behulp van technologie? Wat zijn de verschillende kanalen om je publiek te bereiken en te behouden en welke technologieën kunnen het beste worden gebruikt?
0 video's
0 sprekers

Social Tooling 2024

Welke social software tools zijn geschikt voor welke situatie? Afhankelijk van je doel met Social Media, wil je dat de software aansluit. We geven met de Social Tooling video collection inzichten die je helpen bij het maken van een keuze.
0 video's
0 sprekers

Affiliate Marketing 2024

Ontdek de nieuwste Affiliate Marketing video collection. Je wordt op de hoogte gebracht van de nieuwste technologieën voor affiliate marketing. Krijg inzichten van experts over campaigning, communicatie, loyalty en de kansen in de markt.
0 video's
0 sprekers

Customer Data 2024

3rd party data is niet meer mogelijk en 1st party data is moeilijk te genereren. Op welke manier zoekt men data en met welk platform? De nieuwste Customer Data video collection update je over alles rondom First-party data, zero-party data, contextual marketing, AI en het selecteren van customer data platforms.
0 video's
0 sprekers

E-commerce 2024

De enige constante in e-commerce is verandering. Welke trends bepalen de toekomst? En hoe blijf je voorop lopen? Krijg in deze video collection de laatste insights van grote spelers en vooraanstaande brands.
0 video's
0 sprekers

Retail 2024

Hoe realiseer je een winstgevende concurrerende e-commerce business naast je fysieke winkels? Hoe beïnvloeden platforms en marketplaces je strategie en de ontwikkeling van je business? Hoe ga je met trends en disruptors om? Wat zijn de uitdagingen en kansen voor retailers en merken? De nieuwste retail video collection brengt je op de hoogte van de nieuwste trends, oplossingen en uitdagingen.
0 video's
0 sprekers

Recruitment 2024

Wat zijn de laatste online en technologische innovaties in recruitment en HR? In de nieuwste Recruitment video collection wordt je op de hoogte gebracht van de trends, uitdagingen en nieuwste ontwikkelingen op gebied van sourcing, analytics, tooling, campaigning en geïntegreerde recruitment-campagnes.
0 video's
0 sprekers

Fashion 2024

De ontwikkelingen in de fashion industrie gaan razendsnel. Wat is nu, nieuw en next in fashion digital branding? Wat zijn de ontwikkelingen in fashion digital commerce? De Fashion video collection biedt inzicht, inspiratie en de laatste ontwikkelingen over digital fashion.
0 video's
0 sprekers

Sustainable Commerce 2024

Het Commerce landschap wordt steeds groener. Producent en retailers weten elkaar te vinden in innovatieve concepten die goed aanslaan bij de bewuste consument. Hoe zorg je voor duurzame e-commerce? Hoe gaat men om met waste reduction. Je wordt bijgepraat in de nieuwste Sustainable Commerce video collection.
0 video's
0 sprekers

The Future of Payment 2024

Door verandering in consumentengedrag en nieuwe technologieën heeft Commerce de afgelopen jaren zich verder doorontwikkeld. In het oriëntatie-, koop- en betaalproces versmelten online en offline steeds meer voor klanten. Hoe zien deze veranderingen in gedrag en behoefte ten aanzien van betaaloplossingen er uit? Welke nieuwe technologie kan helpen hierop in te spelen? Wat gebeurt er in de praktijk ten aanzien van innovatie in betalen? En wat zijn de verwachtingen voor de toekomst?
0 video's
0 sprekers

EDAY 2023

Wat speelt er morgen in media, tech en digital business? Accelerate your growth. Laat je inspireren door sprekers uit binnen en buitenland en laat je op de hoogte brengen van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen.
17 video's
22 sprekers

Digital Wholesale 2023

Succesvolle digital wholesale is meer dan alleen een B2B online shop. Moderne tools bieden groothandels veel mogelijkheden om klanten beter te begrijpen, sneller van dienst te zijn en zo de klantloyaliteit te versterken. In deze video collectie spreken we met experts en mensen uit het werkveld over de meest prangende onderwerpen in digital wholesale.
7 video's
9 sprekers

Financials 2023

Surfen op een golf van disruptie en innovatie. Hoe bereik je zegevierend het einde van de barrel? Met Generatieve AI en Large Language Models kun je leveren op topniveau. Maar haal je werkelijk alles uit de kast? Challengers uit compleet andere arena’s betreden je speelveld.
9 video's
18 sprekers

E-commerce Platforms 2023

Een digital-first world. Wat betekent dit voor je e-commerce platform? Welke applicaties halen de shortlist en wat brengt de toekomst? Er komen steeds meer e-commerce modellen bij. Welke stuwen je business omhoog? Is je tech-stack niet alleen efficiënt, maar ook veilig? Kijk en luister naar experts van formaat.
6 video's
7 sprekers

Marketing Automation 2023

Ontdek de ins en outs van de meest gebruikte marketing automation platforms. Hoor de tips van experts en leer van bedrijven die net zijn gemigreerd naar een ander platform.
9 video's
15 sprekers

B2B Digital 2023

Ontdek de nieuwste inzichten en trends in technologie, marketing en commerce speciaal voor B2B-ondernemingen. Vind strategieën om je digitale bedrijf on the right track te houden voor de toekomst. Verdiep je in klantgericht ondernemen en ontdek wat nodig is om de klant echt op de eerste plaats te zetten.
8 video's
14 sprekers

Engage 2023

De interactie met je sociaal- en milieubewuste klant is een frictieloze, gepersonaliseerde ervaring. Hoe breng je de dialoog met je klant op gang, en hoe houd je de interactie gaande? Wat doe je met al die geweldige insights? Level up your tactics. Verruk en verras met tech en data.
8 video's
15 sprekers

E-commerce 2023

De enige constante in e-commerce is verandering. Welke trends bepalen de toekomst? En hoe blijf je voorop lopen? Putting The Customer First. Krijg in deze video collection de laatste insights van grote spelers en vooraanstaande brands.
13 video's
22 sprekers

Agency Cases september 2023

In deze collectie bundelen we de beste cases van diverse agencies. Er wordt in detail gekeken naar hoe deze cases tot stand kwamen. Zowel hoogte- als dieptepunten worden gedeeld. En de cijfers en statistieken achter de campagne.
4 video's
5 sprekers

Recruitment 2023

Wat is de toekomst van werk? Welke invloed hebben AI en de lessen uit de pandemie voor morgen? In deze video collectie spreken we met experts en mensen uit het werkveld over de meest prangende onderwerpen in de recruitment.
10 video's
19 sprekers

Digital Sport 2023

Wat is er nu, nieuw en next in tech en e-commerce voor sport? En hoe kun je als club of merk optimaal gebruik maken van de kansen die er liggen? Luister naar sprekers van onder andere de Johan Cruijff ArenA, Jumbo-Visma en de Dutch Grand Prix.
5 video's
6 sprekers

The Future of Payment 2023

What's next in Payment. In Emerce The Future of Payment 2023 draait alles om ‘The new digital era’.
8 video's
11 sprekers

Social Software 2023

Welke social software tools zijn geschikt voor welke situatie? Afhankelijk van je doel met Social Media, wil je dat de software aansluit. We geven met de Shortlist Social Management Software houvast bij het maken van een je keuze.
1 video's
5 sprekers

Digital Experience Platforms 2023

Hoe kies je het beste digitale experience platform? Deze video-collectie informeert je over de meest gebruikte Digital Experience Platforms in Nederland. Vergelijk verschillen, kies slim, leer van implementaties en blijf bij met innovaties.
6 video's
9 sprekers

Digital Marketing 2023

Blijf up to speed in digitale marketing. Krijg inzichten in de trends van morgen waar je vandaag al je voordeel mee doet. 
12 video's
22 sprekers

Fashion 2023

Beat the curve. De ontwikkelingen in de fashion industrie gaan razendsnel. De markt is complex. En dat vraagt om flexibiliteit en een agile mindset. Don’t worry. We got you covered.
10 video's
19 sprekers

Retail 2023

Innovation in Retail. Hoe verschuif je je omzet van brick naar click
9 video's
14 sprekers

Sustainable Commerce 2023

For a better world. E-commerce wordt steeds groener. Producent en retailers weten elkaar te vinden in innovatieve concepten die goed aanslaan bij de bewuste consument.
10 video's
16 sprekers