New Collection Vanaf 14 nov 2024

E-commerce Platforms: actuele trends en innovaties

Een digital-first world. Wat betekent dit voor je e-commerce platform? Welke applicaties halen de shortlist en wat brengt de toekomst? Er komen steeds meer e-commerce modellen bij. Welke stuwen je business omhoog? Is je tech-stack niet alleen efficiënt, maar ook veilig? Kijk en luister naar experts van formaat.

Make the right decision

Voldoet je e-commerce oplossing nog aan de eisen van je interne en externe klant? Of is de tijd rijp voor replatforming? De volgende stap op weg naar een digital-first aanpak is een cruciale. Doe het in de juiste volgorde: oriënteren, selecteren, implementeren.

Frontrunners en experts

Het kiezen van een nieuw e-commerce platform is soms akelig technisch. Gelukkig hebben wij een line-up voor je klaarstaan met de knapste koppen uit het veld. Zij hebben de expertise die je nu nodig hebt.

On-demand kennisboost

Het gemiddelde bedrijf gebruikt meer dan 2400 verschillende cloudservices en apps. De meerderheid van die toepassingen valt niet onder het toeziend oog van je IT-afdeling. Stuwt je e-commerce platform je merk nog vooruit? Herwin de controle met de nieuwste inzichten.

0+ video's
0+ topics