Recruitment

Andere Topics in Venture

Nieuwsbrief

Emerce Jobs

 

Artikelen in Recruitment

Emerce eRecruitment: ‘Om het juiste talent te vinden moet het juiste talent jou kunnen vinden’

Met enorme hoeveelheden data binnen handbereik is het de kunst om te ontdekken welke data je het beste kunt gebruiken en hoe je deze kunt inzetten in je recruitmentstrategie. Indeed verzamelt dagelijks 6 terabytes aan data om inzicht te krijgen in de marktomstandigheden in jouw wervingsgebieden. Anouk Kon vertelt er donderdag meer over op Emerce eRecruitment.


Emerce eRecruiment: Met games de juiste kandidaat selecteren

PlaytoWork zet serious gaming in als middel voor werving en selectie en als succesvolle gedragsvoorspeller voor een baan of stage. Een soort van Monsterboard, Jobbird of Nationale Vacaturebank 10.0, maar dan heel anders. Het initiatief richt zich specifiek op (net) afgestudeerde MBO-ers die op zoek zijn naar baan. Max Boodie, die zijn sporen verdiende bij adviesbureau Berenschot en detacheerder DPA, spreekt namens PlaytoWork op 6 april op Emerce eRecruitment.


Infographic: hoe schrijf je de ideale banenadvertentie?

Komende donderdag organiseert Emerce wederom Emerce eRecruitment in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam, hét jaarlijkse evenement over online innovaties voor professionals in recruitment. Dus hebben we maar eens een infographic geselecteerd die betrekking heeft op banen: hoe schrijf je de ideale banenadvertentie? Acht tips van Headway Capital.


Seedlink over bedrijfsgroei: ‘China grootste laboratorium ter wereld’

Seedlink, een Chinese scale-up met Nederlandse mede-oprichter, groeit. Na succes in eigen land wordt de AI-technologie die het recruitmentproces moet veranderen, internationaal vermarkt. Mede-oprichter Rina Joosten-Rabou over groeien in China: “Voor startups is dit een laboratorium.”


Emerce eRecruitment: Recruitment Trends voor 2017

Onlangs was weer de dag waarop de winnaars van #MIR2016 moesten bewijzen niet alleen populair te zijn, maar dat zij ook een visie op het vak van recruiter hebben. In de Kleine Salon van het sfeervolle Huize Frankendael hebben de winnaars van de verkiezing tot ‘Meest Invloedrijke Recruiter 2016’ een rondetafelgesprek gehouden over de Recruitment Trends voor 2017 en de gevolgen daarvan voor de competenties van de Recruiter.


Amsterdam School of Data Science officieel geopend

Kajsa Ollongren, wethouder en locoburgemeester van Amsterdam, heeft vrijdag de Amsterdam School of Data Science officieel geopend. Het nieuwe samenwerkingsverband van de Universiteit van Amsterdam, Vrije Universiteit en Hogeschool van Amsterdam moet het nijpende tekort aan datawetenschappers op de arbeidsmarkt terugdringen.


Meer artikelen in Recruitment

Topic: Recruitment

Hier vind je nieuws, achtergrondverhalen, cases, best practices en interviews op het gebied van online recruitment. Heb je kennis te delen? Experts kunnen een bijdrage leveren aan dit Topic. Interesse? Mail dan naar topics@emerce.nl.

Interessant in andere Venture topics