Het ontwikkelen van een abonnementsbedrijf als wereldwijde retailer

Gasten: Viresh Narain Host: Viresh Narain
Het ontwikkelen van een abonnementsbedrijf als wereldwijde retailer

GrandVision, onderdeel van EssilorLuxottica, is een van de grootste optiekretailers ter wereld, met ruim 7.200 winkels in meer dan veertig landen.

In deze video deelt Viresh’ hoe Vision-as-Service zich heeft ontwikkeld bij GrandVision. GrandVision begon een abonnementsmodel voor brillen en contactlenzen te ontwikkelen. Het doel van het abonnementsmodel was om klanten een gemakkelijke en betaalbare manier te bieden om de brillen te krijgen die ze nodig hebben.

Abonnementen zijn onderdeel van het ecosysteem en evolueren als retailer midden in een transformatie om echt omni-channel gedreven te worden, terwijl de klant centraal staat. Deze lessen zijn misschien niet allemaal van toepassing op jouw context, maar er zullen zeker praktische inzichten zijn die je direct op je eigen werk kunt toepassen.


Gast
Viresh Narain
Head of Global CRM and Value Creation, GrandVision

Als Global Head CRM heeft Viresh Generatieve AI over de gehele linie geïntegreerd bij GrandVision, de grootste wereldwijde retailer in hun branche. In combinatie met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van bedrijfstransformatie, is het vermogen van Viresh om naast je te lopen en complexe onderwerpen, zoals generatieve AI, te ontleden in waardevolle en begrijpelijke hapklare brokken waarmee je actie kunt stimuleren, verfrissend.


Host
Krijn Schuurman
Host, Emerce

Krijn Schuurman is een scherpe en gevatte allround dagvoorzitter die het beste bij sprekers naar boven haalt. Kritisch waar het moet, met humor waar het kan. Naast zijn werk als dagvoorzitter en gespreksleider heeft hij de afgelopen 15 jaar opdrachten gedaan voor uiteenlopende organisaties in verschillende sectoren. De klant helpen bij het benutten van kansen die de online wereld biedt, is daarin de rode draad.
Hij wordt regelmatig gevraagd duiding te geven aan de trends op het gebied van internet en ICT, op Radio1 en BNR Nieuwsradio en zo nu en dan in programma’s zoals NOS Journaal, EenVandaag, Nieuwsuur en RTL Late Night.

Krijn heeft een jarenlange ervaring als gespreksleider bij evenementen, webinars, podcasts en talkshows. Hij heeft een voorliefde voor innovatie en alles wat met de digitalisering van onze samenleving te maken heeft, maar is breed inzetbaar; de afgelopen jaren werkte hij mee aan programma’s over onder meer de zorg, het onderwijs, de financiële sector, duurzaamheid en goede doelen.Gerelateerde artikelen