Amazon Business komt er aan: webshop geen keuze meer, maar een must

Gasten: Tim van Hattem Host: Tim van Hattem
Amazon Business komt er aan: webshop geen keuze meer, maar een must

Amazon Business is al actief in vijf Europese landen en breidt haar diensten uit. Het gerucht gaat dat Nederland op de shortlist van de marktplaatsgigant staat. Wat betekent dat als je nog geen online aanwezigheid hebt als – wellicht iets traditionelere – organisatie? Geduchte concurrentie! Want klanten zijn mensen en die willen gemak, online kunnen bestellen, het liefst zonder enige wrijving zelfs. Dit maakt dat het hebben van een webshop geen keuze meer is, maar een must. Aan de hand van een concrete klantcase uit een wat traditionelere industrie bespreken we met Tim van Hattem van Sana Commerce wat dat je oplevert.


Gast
Tim van Hattem
Executive Vice President Enterprise, Sana Commerce

Bij Sana Commerce leidt Tim een team gericht op Enterprise bedrijven. Door deze focus kunnen steeds meer bedrijven werken met geïntegreerde B2B e-commerce. Enterprises hebben specifieke wensen — of het nou gaat om het behalen van standaardisatie voor wereldwijde teams, of hoe ze naadloos willen integreren met een tech-stack.. Met bestaande klanten denkt hij graag samen om nog meer succes te behalen. De relatie met de eindklant staat hierin centraal.


Host
Jaspar Roos
Host, Emerce

Jaspar is een internationaal opererende innovatie-expert met ervaring in het oprichten en doorgroeien jonge bedrijven, investeren, adviseren en leiden teams op zes continenten. Met zijn bedrijf Limpid & Co adviseert hij organisaties op het gebied van transformatie. Één van de spin-offs van Limpid & Co is PlaybookToolkit. Hiermee voorziet de organisatie in de internationale vraag naar playbooks, spellen en toolkits voor de zakelijke markt.Gerelateerde artikelen