Wat als het belang van al je werknemers echt in je organisatie verankerd was?

Gasten: Suzanne Ekel Host: Suzanne Ekel

Binnenkort beschikbaar

Wil je deze video bekijken? Meld je dan kosteloos aan. De collectie waar de video bij hoort wordt binnenkort gelanceerd.

Werken en samenwerken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Voor banen en ondernemingen heb je tenminste één ander mens nodig, links of rechtsom. En wat als iedereen, die kan en wil, door werk een bijdrage levert aan de maatschappij? Als toekomstbestendig werkgever in deze turbulente tijden zou je het voor minder niet moeten willen doen. We weten; als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg. Dus: hoe dan?

In deze video neemt Suzanne Ekel (Goldschmeding Foundation) je mee op de weg van medemenselijk ondernemen.


Gast
Suzanne Ekel
Programma manager Menswaardige Economie, Goldschmeding Foundation

Suzanne Ekel heeft meer dan 25 jaar ervaring in het beïnvloeden van organisaties en individuen met een impactvolle benadering. Als voormalig CEO van Monsterboard.nl stond ze voor een vernieuwende kijk op werving en binding, gericht op wederkerigheid en individuele bloei. Ze begeleidde diverse merken en bevlogen ondernemers, waaronder Squla, Greetz, Twitter, Riksja Travel, Danerolles en Eneco, om op verantwoorde wijze te groeien. Sinds 2020 vervult ze de rol van programma manager Menswaardige Economie bij de Golschmeding Foundation, waar ze zich inzet voor projecten die bijdragen aan een betere wereld.


Host
Ronald ter Voert
Host, Emerce

Ronald is adviseur, moderator en producent op het gebied van (digitale) media, marcom & innovatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van startups, scale-ups tot de grotere bedrijven en instellingen. Tevens is hij als jurylid verbonden aan een aantal gerenommeerde vakprijzen. Eerder was hij onder meer hoofdredacteur bij Emerce en tv-producent bij Endemol, SBS en Fremantle. Ronald produceert en presenteert het wekelijkse radio-podcast-vodcastprogramma ‘Tech & Innovatie’ op EASY FM en diverse populaire audio- en videoplatformen.


Over de collection

Over de toekomst van recruitment

De krapte op de arbeidsmarkt, daar moet je het mee doen. Maar doe het slim en rebels. Gooi oude recruitmentconventies overboord. Cv’s de prullenbak in? Salaris of werkomgeving? Wat is de uitweg voor het duivelse dilemma van AI in recruitment? En diversiteit doet er wél toe: je kandidaat kiest zonder blikken of blozen voor je concurrent. Hou talent binnen en de achterdeur dicht met de trends van morgen.
8 video's
13 sprekers

Gerelateerde artikelen