De beproefde klantfocus van IKEA Nederland

Gasten: Annemarieke Jansen Host: Annemarieke Jansen
De beproefde klantfocus van IKEA Nederland

IKEA is een van de grootste fysieke en digitale woonwarenhuizen ter wereld.

Ook de Nederlandse tak doet er dagelijks alles aan om klanten optimaal te informeren, inspireren en servicen over tal van platformen en kanalen. En dat zowel offline als online.

Wat is de customer experience strategie van IKEA Nederland? Wat betekent dit in de praktijk voor de klanten en het bedrijf zelf? Welke socials zijn daarbij, zowel marketingwise als voor het doen van aankopen, vooral van belang? En welke rol spelen chatbots en AI in deze? Deze vragen en meer komen aan bod in deze videosessie.


Gast
Annemarieke Jansen
Country Commercial Manager, IKEA Nederland

Annemarieke is als Country Commercial Manager verantwoordelijk voor de volledige commerciële agenda van IKEA Nederland, met uiteindelijk doel om meer bezoekers en verkoop te realiseren. Samen met haar team zorgt ze voor het verstevigen en excelleren van de omnichannelstrategie, een sterke merkpositionering, lokale expertise in woninginrichting en een ultieme klantbeleving.


Host
Ronald ter Voert
Host, Emerce

Ronald is adviseur, moderator en producent op het gebied van (digitale) media, marcom & innovatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van startups, scale-ups tot de grotere bedrijven en instellingen. Tevens is hij als jurylid verbonden aan een aantal gerenommeerde vakprijzen. Eerder was hij onder meer hoofdredacteur bij Emerce en tv-producent bij Endemol, SBS en Fremantle. Ronald produceert en presenteert het wekelijkse radio-podcast-vodcastprogramma ‘Tech & Innovatie’ op EASY FM en diverse populaire audio- en videoplatformen.


Over de collection

De toekomst van CX

Aan welke knoppen kun je het beste draaien binnen de organisatie om de klantervaring van de klant verder te verbeteren? Hoe optimaliseer je de klantervaring met AI? En welke platforms kun je het beste gebruiken? Deze collectie gaat over alle interacties die klanten hebben in de customer journey.
9 video's
12 sprekers

Gerelateerde artikelen