BFF Trading ging van scepsis naar het omarmen van online kanalen

Gasten: Willem Ruiter, Lejon de Boer Host: Willem Ruiter, Lejon de Boer
BFF Trading ging van scepsis naar het omarmen van online kanalen

Hoe ga je om met huiverigheid ten opzichte van online kanalen, terwijl er een grote markt open ligt?

BFF Trading, leverancier van glasvezel-versterkte kunststof roosters en panelen, ging in korte tijd van scepsis naar een enorm positieve impact door online zichtbaarheid. Zij merkte toenemende concurrentie in online kanalen, maar waren nog sceptisch over het handelen via deze kanalen.

Door een afwachtende houding liep de achterstand op de concurrentie qua online zichtbaarheid steeds verder op en werd actie noodzakelijk. Lejon de Boer (BFF Trading) en Willem Ruiter (JEROME) nemen je in deze video niet alleen mee langs de quick wins, maar vertellen ook over de bredere strategie.


Gast
Willem Ruiter
Digital Marketing Manager, JEROME

Willem heeft ruim 13 jaar e-commerce en online marketingervaring. Samen met Barry Tempelaar – mede-eigenaar van Bluedesk – ontwikkelde hij onder de vlag van Bluedesk het label JEROME, waarbij de klant een compleet online marketingteam krijgt voor een vaste prijs per maand.


Gast
Lejon de Boer
Managing Director, BFF Trading

BFF Trading is leverancier van glasvezel-versterkte kunststof roosters & Panelen (GVK roosters). Binnen dit bedrijf is Lejon verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met bestaande en potentiële opdrachtgevers, verkoopproces initiatie, beleidslijnen uitzetten en bedrijfsvertegenwoordiging.


Host
Oliver de Leeuw
Host, Emerce

Oliver is een allround online communicatieprofessional. Hij denkt, werkt en handelt in de breedte: van het meedenken over creatieve concepten voor video’s met de minister-president tot het draaien van gerichte social media advertentiecampagnes. Hij werkt net zo graag achter de schermen (denk: TEDx, TNO, New Energy Challenge) als op een podium.Gerelateerde artikelen