iBoods data- en personalisatiestrategie: hét fundament voor groei

Gasten: Lukas Jorissen, Michael Uenk
iBoods data- en personalisatiestrategie: hét fundament voor groei

Ontrafel het ‘Dagdeal’ Fenomeen.

De grootste Europese e-commercespeler op het gebied van dagdeals bestaat alweer zo’n 17 jaar en blijft groeien in binnen- en buitenland. Na de overname door MediaMarkt is het bedrijf weer teruggekocht door de oprichters en is het een andere marketingkoers ingeslagen. En met succes. Welke rol spelen data en AI hierin? Welk automationplatform en tooling worden hierbij ingezet en wat zijn daarbij de uitdagingen? En wat is daarbij de impact van social commerce? Dit en meer komt aan bod in deze videosessie.


Gast
Lukas Jorissen
CMO, iBood

Als CMO van iBOOD is Lukas dagelijks bezig met het verbeteren van alle klantinteracties die iBood als bedrijf heeft. We winnen jaar op jaar de prestigieuze award ‘Meest populaire Website van het Jaar’. Die titel moet Lukas elk jaar weer verdedigen door onze community nauw bij ons te houden.


Gast
Michael Uenk
Commercial Directeur & Digital Growth Director Benelux, Insider

Michael is Commercial Director BLX bij Insider. Werkend met digitale leiders van de meest bekende merken om bezoekers klanten te maken, en klanten te vormen tot advocates. Met meer dan 15 jaar ervaring met bedrijven – waaronder HunkeMöller, OTTO, KPN, en Bugaboo – heeft Michael veel kennis en praktische inzichten over hoe deze merken groei realiseren. Met een beetje hulp van Insider…Gerelateerde artikelen