Bluebird Day en Brabantia: digitale innovatie en landenuitbreiding

Gasten: Daniel Klomps, Eric van der Palen Host: Daniel Klomps, Eric van der Palen
Bluebird Day en Brabantia: digitale innovatie en landenuitbreiding

Al tien jaar lang speelt Bluebird Day, onderdeel van de Handpicked, een belangrijke rol als digitale partner van Brabantia.

Brabantia maakt huishoudelijke producten die zowel duurzaam, mooi ontworpen als praktisch bruikbaar zijn. Ze zijn aanwezig in bijna alle Europese landen en breiden binnenkort uit naar Amerika. Bluebird Day zal ook bij deze uitbreiding een rol spelen.

Hoe bouw je als agency een gezonde en langdurige relatie op met je klant? In deze video vertellen Eric van der Palen (Brabantia) en Daniel Klomps (Bluebird Day) over het vertrouwen dat beide partijen in elkaar stellen en hoe de toekomst eruit ziet voor deze partnership.


Gast
Daniel Klomps
Commercial Director, Bluebird Day

Daniel heeft ruim twaalf jaar ervaring in digital commerce en is Commercial Director bij Bluebird Day. Daarnaast is hij mede-auteur van het boek ‘Shopping2030: daadkracht gevraagd in een decennium vol verandering’ en actief als gastspreker op events.


Gast
Eric van der Palen
Directeur D2C, Brabantia

Eric van der Palen is sinds 2011 werkzaam bij Brabantia: de producent van huishoudelijke producten gevestigd in Valkenswaard. Hij begon als e-commerce marketeer en stond aan de wieg van Brabantia’s eigen e-commerce platform. Sinds kort is hij Directeur D2C en in die rol is hij, naast het verder ontwikkelen van brabantia.com, ook verantwoordelijk voor het openen en laten groeien van Brabantia winkels op Europese marketplaces en voor het continu verbeteren van de consumer experience.


Host
Oliver de Leeuw
Host, Emerce

Oliver is een allround online communicatieprofessional. Hij denkt, werkt en handelt in de breedte: van het meedenken over creatieve concepten voor video’s met de minister-president tot het draaien van gerichte social media advertentiecampagnes. Hij werkt net zo graag achter de schermen (denk: TEDx, TNO, New Energy Challenge) als op een podium.Gerelateerde artikelen