Closed loop measurement binnen Bol retailmedia

Gasten: Joshua Thiel Host: Joshua Thiel
Closed loop measurement binnen Bol retailmedia

Over retailmedia is de laatste tijd veel te doen. Wat is het precies en hoe meet je de impact ervan? 

Dat laatste is nog niet zo makkelijk, gezien retail media een relatief nieuw speelveld is dat zich dagelijks nog verder ontwikkelt. De Nederlandse marktplaats bol is al enige tijd actief op het gebied van retailmedia. 

Over welke uitingsvormen hebben we het dan? Wat zijn de learnings tot nu toe? Welke ontwikkelingen zijn aanstaande? En hoe kan je dit alles duiden in cijfers op basis van first party data tot closed loop measurement? In deze video komen deze vragen en meer aan bod.


Gast
Joshua Thiel
Head of Advertising Analytics, bol Retail Media

Joshua is Head of Advertising Analytics bij Bol Retail Media. Onder zijn leiding ontwikkelt bol prikkelende retail media inzichten, gericht op het relevanter en effectiever maken van advertenties voor consumenten en adverteerders. Al bijna een decennium gebruikt hij zijn expertise om zowel grote als kleine partijen te adviseren over effectieve mediastrategieën op digital marketplaces.


Host
Ronald ter Voert
Host, Emerce

Ronald is adviseur, moderator en producent op het gebied van (digitale) media, marcom & innovatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van startups, scale-ups tot de grotere bedrijven en instellingen. Tevens is hij als jurylid verbonden aan een aantal gerenommeerde vakprijzen. Eerder was hij onder meer hoofdredacteur bij Emerce en tv-producent bij Endemol, SBS en Fremantle. Ronald produceert en presenteert het wekelijkse radio-podcast-vodcastprogramma ‘Tech & Innovatie’ op EASY FM en diverse populaire audio- en videoplatformen.


Over de collection

Wat is nieuw binnen retailmedia?

Retailmedia groeit bij retailers en merken: extra inkomsten en merkbekendheid. Ontdek strategieën en cases voor closed-loop adverteren, marketing, klantbetrokkenheid, first-party data, DOOH, targeting, conversie, gesponsorde producten, clean data rooms, sampling en loyaliteitsprogramma's.
7 video's
10 sprekers

Gerelateerde artikelen