BALR.: Alles wat een professionele voetballer aanraakt kan ons merk dragen

Gasten: Juul Manders Host: Juul Manders
BALR.: Alles wat een professionele voetballer aanraakt kan ons merk dragen

Je wilt influencer marketing zo puur mogelijk houden, anders wordt het een trucje. Dus is BALR. vandaag de dag eigenlijk weer terug waar ze begonnen. Veel meer gericht op topsporters.

Het van oorsprong Amsterdamse bedrijf is momenteel wereldwijd actief met het verkopen van kleding, accessoires en aanverwante artikelen tot BALR.-producten in samenwerking met (internationale) partners en merken.

Alles wat een professionele atleet aanraakt kan in principe gebrand worden met het BALR. merk. Gaan ze op reis, dan maakt BALR. een speciale koffer. En als ze een nieuwe auto willen, dan maakt BALR. een custom interieur. Verblijven ze vaak in een hotel, dan kan BALR. ook een hotelketen beginnen. Het is veel meer dan kleding alleen.

Hoe zorgt BALR. voor engagement met uiteenlopende doelgroepen wereldwijd? Welke social kanalen zijn daarbij key? Hoe wordt het customer experience spel gespeeld tussen de fysieke winkel en online? Dit en meer komt aan bod in deze video.

 


Gast
Juul Manders
CEO & oprichter, BALR.

Juul is als CEO verantwoordelijk voor de algehele strategie en operatie van BALR. In deze rol, die hij sinds de oprichting van het bedrijf vervult, stuurt Juul – samen met de Operational Director – het team aan dat verantwoordelijk is voor de collecties, marketing, content, logistiek, IT en sales. In de afgelopen tien jaar is het bedrijf uitgegroeid van Nederlands ‘e-commerce only’-merk naar een wereldwijd verkrijgbaar premium lifestylemerk.


Host
Ronald ter Voert
Host, Emerce

Ronald is adviseur, moderator en producent op het gebied van (digitale) media, marcom & innovatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van startups, scale-ups tot de grotere bedrijven en instellingen. Tevens is hij als jurylid verbonden aan een aantal gerenommeerde vakprijzen. Eerder was hij onder meer hoofdredacteur bij Emerce en tv-producent bij Endemol, SBS en Fremantle. Ronald produceert en presenteert het wekelijkse radio-podcast-vodcastprogramma ‘Tech & Innovatie’ op EASY FM en diverse populaire audio- en videoplatformen.


Over de collection

De toekomst van CX

Aan welke knoppen kun je het beste draaien binnen de organisatie om de klantervaring van de klant verder te verbeteren? Hoe optimaliseer je de klantervaring met AI? En welke platforms kun je het beste gebruiken? Deze collectie gaat over alle interacties die klanten hebben in de customer journey.
9 video's
12 sprekers

Gerelateerde artikelen