Debat: hoe werf je personeel in een megakrappe markt?

Debat: hoe werf je personeel in een megakrappe markt?

De winnaars van de Meest Invloedrijke Recruiter 2020 debatteren over recruitment anno nu, waarop corona nog steeds een enorme stempel drukt. Over het hybride werken, nieuwe tools en de enorme krapte op de arbeidsmarkt. 

Elke ‘winnaar van het jaar’-verkiezing heeft een bijzondere editie achter de rug, na het eerste coronajaar 2020. Maar winnaars van de Meest Invloedrijke Recruiter 2020 hadden met de plotselinge krapte op de arbeidsmarkt en razendsnelle omschakelen naar thuiswerken ook meteen te maken met één van de meest specifieke gevolgen van corona. Werken zal nooit meer hetzelfde zijn en het werven van nieuw personeel dus ook niet.

In deze video buigen winnaars in verschillende categorieën van de Meest Invloedrijke Recruiter 2020-verkiezing zich over de opvallendste zaken. Wat zien zij als belangrijkste post-corona trend in recruitment? Kunnen de nieuwste techtools als AI zich meten met de beste recruiter en werf je er inderdaad minder bevooroordeeld door? Wat zien zij als het beste antwoord om de veelgevraagde werknemer over de streep te trekken?


Sprekers:
Martine Bom (Corporate Recruiter bij VolkerRail onderdeel van VolkerWessels), Marcel Borst (Recruitment en Marketing Manager bij Bluetech Engineering), Sebastiaan Cové (Head of Marketing bij Timetohire) en Luuk Jan Feitsma (Recruitment scientist bij GoDataDriven).

Collectie: Emerce Recruitment

Host: Bas Westland


Gerelateerde artikelen