De digitale betaalpas: betalen met één druk op de knop

Gasten: Linda Junker-Kolk Host: Linda Junker-Kolk
De digitale betaalpas: betalen met één druk op de knop

Albert Heijn heeft een nieuwe betaalmethode geïntroduceerd voor klanten die hun boodschappen online bestellen: de digitale betaalpas.

Het werkt heel eenvoudig. Klanten activeren éénmalig hun betaalpas in de AH-app. Vervolgens kunnen zij bij hun bestelling in de app of op ah.nl kiezen voor deze betaalmethode. De betaling is dan met één druk op de knop geregeld. Op de rekening van de klant wordt een reservering gemaakt die na het bezorgen van de boodschappen en het verrekenen van statiegeld van ingeleverde flessen of kratten definitief wordt gemaakt. Meteen na de bezorging staat de factuur klaar in de AH-app.

In deze video vertelt Linda Junker-Kolk (Albert Heijn) over deze nieuwe betaalmethode. Hoe kwam deze tot stand en welke invloed heeft het op de klantervaring?

6.5k


Gast
Linda Junker-Kolk
Product Manager Checkout & Payments, Albert Heijn

Linda Junker-Kolk is werkzaam als Product Manager Checkout & Payments bij Albert Heijn. Tijdens haar studie Onderwijskunde ontdekte ze haar passie voor leren, ontwikkelen en gedragsveranderingen. Dat bracht haar in 2009 bij de HR afdeling van Albert Heijn waar ze haar afstudeeronderzoek heeft afgerond. In de jaren erna heeft Linda operationele ervaring opgedaan als Supermarktmanager bij Albert Heijn. Deze kennis en ervaring nam ze mee in het ontwikkelen en uitrollen van nieuwe digitale oplossingen. In haar huidige rol leidt Linda met haar team Product Owners op strategische wijze de productvisie, (door)ontwikkeling en marktintroductie van omnichannel betaaloplossingen. Met de verschillende betaalproducten uit haar domein heeft ze impact op de klantervaring van alle klanten van Albert Heijn.


Host
Roland Kroes
Host, Emerce

Als je kijkt naar de context, dan kun je communicatie betekenis geven. Daar streeft Roland naar in zijn werk voor bedrijven en organisaties: door te kijken naar de context, betekenis geven aan de interne en de externe communicatie. Dat doet hij al meer dan vijftien jaar, in senior posities en leidinggevende functies. Bij bedrijven, (semi)overheidsorganisaties en belangenorganisaties. En sinds eind 2016 als zelfstandige. Roland Kroes is een host voor Emerce TV.Gerelateerde artikelen