Drie landen, één droom en een campagne: WK Vrouwenvoetbal 2027

Gasten: Ruben Rijpma, Lennart Benthem
Drie landen, één droom en een campagne: WK Vrouwenvoetbal 2027

De campagne ‘Breaking New Ground’ heeft één doel: het WK Vrouwenvoetbal voor 2027 naar Nederland, België en Duitsland halen.

De voetbalbonden van de drie landen trekken samen op om dit ambitieuze bid binnen te halen. Voor het opzetten en uitvoeren van de campagne werd digital agency We Are Era als vierde partij ingeschakeld. In We Are Era vond KNVB/BNG hetzelfde DNA en dezelfde ‘rock & roll’ instelling als hunzelf. Dit sluit naadloos aan bij wat de campagne ‘Breaking New Ground’ nodig heeft. Een proactieve sparringpartner, net als het BNG2027-team.

In deze video spreken Lennart Benthem (We Are Era) en Ruben Rijpma (KNVB) hun ambities en dromen uit voor het plan om het WK binnen te halen.


Gast
Ruben Rijpma
Senior Communicatieadviseur, Koninklijke Nederlandse Voetbalbond

Ruben Rijpma is sinds 2022 werkzaam als senior communicatieadviseur bij de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB). Hiervoor heeft hij meer dan zeven jaar bij RKC Waalwijk gewerkt, waar hij verantwoordelijk was voor de Media, Marketing en Communicatie.


Gast
Lennart Benthem
Lead Sport Partnerships Benelux, We Are Era

Lennart Benthem leidt het Sport Partnerships team en is verantwoordelijk voor alle Sport Partnerships in de Benelux. Hij is vanaf 2018 werkzaam bij We Are Era, heeft een grote passie voor sport en werkt al zes jaar samen met de KNVB op het vlak van marketing, strategie, content en communicatie.Gerelateerde artikelen