PostNL is duurzaam onderweg

Gasten: Suzanne Debrichy Host: Suzanne Debrichy
PostNL is duurzaam onderweg

Bij PostNL is duurzaamheid een integraal onderdeel van het gehele bedrijfsproces. Als het gaat om het verminderen van CO2-uitstoot, heeft met name hun logistieke sector een aanzienlijke invloed. 

PostNL investeert miljoenen om processen zo snel mogelijk te verduurzamen met als ultieme doel om nagenoeg geen impact meer te maken op het milieu en klimaat. Daarom hebben zij hun doelstellingen vastgelegd bij het Science Based Targets initiative (SBTi ). Hiermee voldoen zij aan het Klimaatakkoord van Parijs. 

PostNL wil steden leefbaarder maken door last-mile-delivery opnieuw in te richten met kleinere, elektrische voertuigen. Ze geloven dat duurzaamheid uiteindelijk een onderwerp is voor iedereen en niemand kan dit alleen. Samenwerken, ook met de consument, is essentieel om de hele e-commerceketen te verduurzamen.


Gast
Suzanne Debrichy
Lead Enviroment, PostNL

Suzanne Debrichy heeft een achtergrond in commercie en IT, maar maakte bij PostNL al snel de overstap naar duurzaamheid. In deze rol wil ze een positieve impact maken in de samenleving en samenwerken met partners en klanten om e-commerce te verduurzamen.


Host
Jessica de Haas
Host, Emerce

Jessica is een expert in leiderschapsontwikkeling. Ze heeft ruime ervaring in het ontwikkelen en begeleiden van talent. Tegenwoordig doet zij dit als freelancer. Een introvert, maar wel een mensenmens. Jessica is host bij Emerce TV.Gerelateerde artikelen