-

Duurzaamheid: raak jij als merk de juiste snaar?

Duurzaamheid: raak jij als merk de juiste snaar?

Wil je deze video bekijken?

Wil je deze video bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je deze video kijkt...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Kantar. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Kantar’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Je wilt een Premium video bekijken

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Je wilt een Premium video bekijken

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Meld je gratis aan!

Voor deze video heb je een Emerce Basis account nodig. Meld je gratis aan en kijk ongestoord verder.

Aanmelden Al een Emerce Account? Log hier in.

Als merk wil en moet je aan de slag met duurzaamheid. Veel merken doen dat al, maar de relevantie en geloofwaardigheid blijft soms nog achter. Hoe voorkom je dit en hoe betrek je de consument erbij?

Steeds meer merken doen commitments op het gebied van milieu-, sociale of maatschappelijke verbeteringen. Maar je moet er wel voor zorgen dat je beleid geloofwaardig en relevant is. Bovendien zal je de consument er goed bij moeten betrekken. In deze video vertelt Rick Boersen van onderzoeksbureau Kantar, hoe merken en consumenten dichter bij elkaar kunnen worden gebracht om zo het consumentenperspectief in kaart te brengen.

Hij vertelt hoe merken de juiste snaar weten te raken en geeft best practices van merken die hierin vooroplopen. Hierbij behandelt hij niet alleen merken die born good zijn, zoals Tony’s Chocolonely, maar ook organisaties die het paradigma hebben zien verschuiven en besloten hebben niet langer alleen te kijken naar aandeelhouders en stakeholders, maar voortaan iets positiefs willen toevoegen aan de wereld. Doordat Rick onderzoek doet en goed samenwerkt met verschillende merken op het gebied van merkstrategie en duurzaamheid weet hij hoe merken relevant kunnen zijn en blijven. Ga ervoor zitten, zodat je na afloop weet hoe je je kans moet grijpen op het gebied van sustainability.


Collectie:
Emerce Digital Marketing

Spreker: Rick Boersen (Senior Brand Insights Executive bij Kantar)

Host: Jaspar Roos (Innovatie-expert bij Limpid & co)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond