Duurzame mobiliteit en digitale innovatie op basis van ‘moments that matter’ in je klantreis

Gasten: Remmert Stipdonk Host: Remmert Stipdonk
Duurzame mobiliteit en digitale innovatie op basis van ‘moments that matter’ in je klantreis

Er is een sterke ontwikkeling gaande in de mobiliteitsindustrie, gedreven door duurzaamheids- en leefbaarheidsvraagstukken.

Vraagstukken waar zowel de overheid als de doorsnee burger mee worstelt. Remmert Stipdonk, Digital Business Strategist en founder van digital agency fresk.digital, geeft een aantal aansprekende voorbeelden van waar digitaal van toegevoegde waarde is in de mobiliteitsindustrie. Ook geeft hij concrete tips je hoe je ‘moments that matter’ vaststelt in je klantreis en wat je met die inzichten kunt.

1.3k


Gast
Remmert Stipdonk
Digital Business Strategist & Founder, fresk.digital

Remmert is oprichter en Digital Business Strategist bij fresk.digital. Met uitgebreide ervaring op het gebied van Digitale Bedrijfsstrategie en Mensgericht Ontwerpen, is Remmert stellig van mening dat we het tijdperk van Digitale Transformatie voorbij zijn en ons hebben ingescheept op de spannende reis van Digitaal Betekenis Geven. Samen met het getalenteerde team bij fresk.digital zet Remmert zich volledig in om mensgerichte data, ontwerp en technologie écht met elkaar te verweven om bedrijfskritische processen te revolutioneren.


Host
Renske de Bruine
Host, Emerce

Sinds 2008 werkt Renske in de digitale wereld. Haar digitale carrière is zij begonnen bij Virtual Affairs (vandaag de dag bekend als “WeAreYou”)- full-service internet bureau- die bekend staat voor het leveren van professionele IT diensten/producten én resultaat voor bedrijven in de financiële en zorg sector. Vanaf 2012 heeft Renske zich toegewijd om de gezondheidszorg te verbeteren als ondernemer. Ondertussen is zij twee bedrijven verder op het gebied van digitale zorg. Bovendien is één van deze bedrijven, Winq.online, benoemd tot Nederlands start-up van het jaar (Computable) in 2018. Daarnaast benoemde InspiringFifty haar tot één van de 50 meest inspirerende vrouwen in de technologiesector. Vandaag de dag is zij actief als investeerder in early-stage tech bedrijven, adviseur en spreker.Gerelateerde artikelen