Een DXP: wat is het en heb ik het nodig?

Gasten: Joris Knaapen Host: Joris Knaapen
Een DXP: wat is het en heb ik het nodig?

Stel je een wereld voor waarin klantinteracties vloeiend, relevant en naadloos zijn. 

Een wereld waarin elk digitaal touchpoint van je merk is afgestemd op de behoeften en verlangens van je (potentiele) klant. Digital Experience Platforms, ofwel DXP, beloven dat ze die wereld mogelijk maken. 

Maar hoe verschilt een DXP van een CMS? Wat is de trend van composable DXP’s? En past het wel bij mijn bedrijf om een DXP te implementeren? In deze video voorzien we je van de praktische inzichten die je nodig hebt. 


Gast
Joris Knaapen
Freelance digital consultant en projectmanager, JKMA

Joris is freelance consultant en projectmanager in digitalisering en e-commerce. Zijn vermogen om de verbinding te maken tussen businessvraagstukken en technologische oplossingen brengt waarde in digitaliseringstrajecten en B2B en B2C e-commerce projecten bij een breed scala aan bedrijven. Joris heeft dankzij zijn ervaring bij start-ups, scale ups en corporates een ondernemende maar gefundeerde aanpak die zorgt voor tastbare resultaten.


Host
Tomas Hesseling
Host, Emerce

Tomas Hesseling is een doorgewinterde freelancer en strategisch adviseur met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van digitaal en e-commerce. Hij wordt algemeen erkend voor zijn expertise over verschillende e-commerceplatforms.

Voordat hij aan zijn succesvolle freelancecarrière begon, was Tomas mede-oprichter en eigenaar van ShopWorks, nu Strix Nederland. Deze ervaring heeft hem waardevolle inzichten in de fijne kneepjes van de e-commerce-industrie gegeven en een ​​diep begrip van het technische landschap van e-commerce.

Met een schat aan ervaring en een grondige kennis van het e-commercelandschap, is Tomas Hesseling een veelgevraagde freelancer en strategisch adviseur die deskundige begeleiding kan bieden aan bedrijven die willen gedijen in de steeds evoluerende wereld van e-commerce.



Gerelateerde artikelen