Écht composable worden als bedrijf duurt langer dan je denkt

Gasten: Mark Dijkstra, Gert-Jan Stolmeijer Host: Mark Dijkstra, Gert-Jan Stolmeijer
Écht composable worden als bedrijf duurt langer dan je denkt

Composable Commerce kan voor het ongetrainde oor klinken als een plug-and-play oplossing. Je haalt er iets uit, je doet er iets bij en het draait wel.

In de realiteit kan het een tijdrovend proces zijn voor je organisatie. Je haalt nieuwe technieken naar binnen. Daar zullen je medewerkers zich in moeten bekwamen. Een voorwaarde om over te schakelen naar een Composable oplossing is dat het landschap binnen je organisatie al onderverdeeld is in onafhankelijke stukjes functionaliteit.

De klant moet uiteindelijk niets van de transformatie merken, behalve dat hun ervaring beter wordt. Het is een hele truc om je landschap dusdanig aan te passen dat de klantervaring beter wordt en niet dat er meer problemen bij komen. Focus dus niet alleen maar op techniek, Juist niet. Focus vooral op je organisatie. Zorg dat die er klaar voor is. Dan volgt de techniek vanzelf.

In deze video geven Mark Dijkstra (SAP) en Gert-Jan Stolmeijer (Acorel) meer advies over hoe je Composable Commerce het beste kunt integreren in je organisatie.


Gast
Mark Dijkstra
Customer Experience Advisor, SAP

Mark heeft ruim acht jaar ervaring als SAP Customer Experience Advisor en ruim twintig jaar ervaring in CRM en Commerce. Hij helpt klanten met het optimaliseren van hun ervaring en de klant- orderconversie over alle kanalen in hun ‘lead-to-cash’-proces. Hij werkt in het Customer Experience Solution Advisory-team van SAP Nederland, met de nadruk op de consumentenindustrie en B2B-portals.


Gast
Gert-Jan Stolmeijer
Senior Solution Advisor, Acorel

Gert-Jan is werkzaam bij Acorel als SAP CX Solution Advisor. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het adviseren van klanten betreffende een passende oplossing voor hun business uitdagingen op het vlak van Customer Experience.


Host
Ronald ter Voert
Host, Emerce

Ronald is adviseur, moderator en producent op het gebied van (digitale) media, marcom & innovatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van startups, scale-ups tot de grotere bedrijven en instellingen. Tevens is hij als jurylid verbonden aan een aantal gerenommeerde vakprijzen. Eerder was hij onder meer hoofdredacteur bij Emerce en tv-producent bij Endemol, SBS en Fremantle. Ronald produceert en presenteert het wekelijkse radio-podcast-vodcastprogramma ‘Tech & Innovatie’ op EASY FM en diverse populaire audio- en videoplatformen.Gerelateerde artikelen