De e-commerce strategie van MARS

Gasten: Pleuni Rohof Host: Pleuni Rohof
De e-commerce strategie van MARS

Hoe ga je innoveren als global speler? Wat zijn de ontwikkelingen in Social Commerce die nu naar Europa overwaaien?

Welke rol speelt AI in het doen van boodschappen? Personalisatie is ook binnen MARS een zeer belangrijke onderwerp, hoe personaliseert het bedrijf het aanbod in Nederland in termen van acties/promoties maar ook product? Loyalty programma’s versus penetratie: er zijn verschillende behoeften per type consument, hoe ga je de online aanpak afstemmen op de verschillende types koper? In dit boeiende gesprek vertelt Pleuni over haar ervaringen en de richting die Mars heeft gekozen.

1.1k


Gast
Pleuni Rohof
Head of eCommerce, MARS Nederland

Pleuni Rohof is sinds twee jaar head of eCommerce bij MARS Nederland, verantwoordelijk voor de online verkopen van merken binnen zoetwaren en diervoeding, zoals M&M’s en Whiskas. Hiervoor werkte ze ruim 7 jaar bij FrieslandCampina in commerciele rollen binnen sales, shopper marketing en brand management, in NL en Hong Kong (‘17-‘21). Samen met man Jens en zoons Mees (3) en Olivier (1) woont ze in Den Bosch.


Host
Oliver de Leeuw
Host, Emerce

Oliver is een allround online communicatieprofessional. Hij denkt, werkt en handelt in de breedte: van het meedenken over creatieve concepten voor video’s met de minister-president tot het draaien van gerichte social media advertentiecampagnes. Hij werkt net zo graag achter de schermen (denk: TEDx, TNO, New Energy Challenge) als op een podium.Gerelateerde artikelen