-

Duurzaamheid gaat verder dan doelen behalen: een discussie met Hunkemöller en Hallmark

Duurzaamheid gaat verder dan doelen behalen: een discussie met Hunkemöller en Hallmark

Wil je deze video bekijken?

Wil je deze video bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je deze video kijkt...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Springbok. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Springbok’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Je wilt een Premium video bekijken

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Je wilt een Premium video bekijken

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Meld je gratis aan!

Voor deze video heb je een Emerce Basis account nodig. Meld je gratis aan en kijk ongestoord verder.

Aanmelden Al een Emerce Account? Log hier in.

In deze paneldiscussie staat duurzaamheid centraal. Wat zijn anno 2023 de uitdagingen? Hoe kan je duurzaam groeien? En welke partners heb je daarbij nodig? Wat is de rol van de overheid in het schetsen van de langetermijn-horizon als het gaat om duurzaamheid?

Duurzaamheid heeft effect op de positionering van je merk en daar speelt digital marketing een rol bij. Het panel vertelt waarom het raadzaam is om als organisatie niet aan greenwashing te doen: doe wat je belooft en klop jezelf niet te veel op de borst. Wat zijn de valkuilen op het gebied van duurzaamheid en waar staan Hönkemuller en Hallmark over één tot vijf jaar?

In deze aflevering gaan host Krijn Schuurman en co-host Pieter Meijer (managing director van Springbok) in discussie met een panel van drie experts. Anke Fransen (Hunkemöller), Jan Willem Koch (Hallmark Cards Benelux) en William Jansen (Salesforce). Zij leggen uit waarom duurzaamheid meer is dan een containerbegrip. Ook al wil iedereen graag duurzamer leven, het blijft een uitdaging om echte verandering door te voeren.

Serie: The 21st Century Challenge

Sprekers: Anke Fransen (sustainability manager bij Hunkemöller), Jan Willem Koch (managing director Europe bij Hallmark Cards Benelux) en William Jansen (Territor Lead Net Zero Cloud Benelux bij Salesforce)

Hosts: Krijn Schuurman en Pieter Meijer (managing director bij Springbok)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond