Duurzaamheid gaat verder dan doelen behalen: een discussie met Hunkemöller en Hallmark

Gasten: Anke Fransen, Jan Willem Koch, William Jansen, Pieter Meijer Host: Anke Fransen, Jan Willem Koch, William Jansen, Pieter Meijer
Duurzaamheid gaat verder dan doelen behalen: een discussie met Hunkemöller en Hallmark

In deze paneldiscussie staat duurzaamheid centraal. Wat zijn anno 2023 de uitdagingen? Hoe kan je duurzaam groeien? En welke partners heb je daarbij nodig? Wat is de rol van de overheid in het schetsen van de langetermijn-horizon als het gaat om duurzaamheid?

Duurzaamheid heeft effect op de positionering van je merk en daar speelt digital marketing een rol bij. Het panel vertelt waarom het raadzaam is om als organisatie niet aan greenwashing te doen: doe wat je belooft en klop jezelf niet te veel op de borst. Wat zijn de valkuilen op het gebied van duurzaamheid en waar staan Hönkemuller en Hallmark over één tot vijf jaar?

In deze aflevering gaan host Krijn Schuurman en co-host Pieter Meijer (managing director van Springbok) in discussie met een panel van drie experts. Anke Fransen (Hunkemöller), Jan Willem Koch (Hallmark Cards Benelux) en William Jansen (Salesforce). Zij leggen uit waarom duurzaamheid meer is dan een containerbegrip. Ook al wil iedereen graag duurzamer leven, het blijft een uitdaging om echte verandering door te voeren.

Serie: The 21st Century Challenge


Gast
Anke Fransen
CSR Manager, Hunkemöller

Anke is al meer dan 30 jaar actief in de textielindustrie. Oorspronkelijk getraind als ontwerpster heeft ze ervaring met product design, productontwikkeling, marketing, licensing en CSR. Binnen het duurzaamheidsvraagstuk liggen haar interesses bij het herdefiniëren van waarde en duurzame innovatie.


Gast
Jan Willem Koch
Managing Director Europe, Hallmark Cards

Na verschillende (internationale) marketing & sales rollen binnen Unilever en Douwe Egberts heeft Jan Willem de overstap gemaakt naar Ahold om daar eerst de Business Unit Vers van Albert Heijn te leiden en vervolgens drogisterijketen ETOS aan te sturen als General Manager. Sinds 2014 is hij als Managing Director verantwoordelijk voor Hallmark Continental Europe.


Gast
William Jansen
Territory Lead, Net Zero Cloud Benelux, Salesforce

William is Territory Lead, Net Zero Cloud Benelux, bij Salesforce


Gast
Pieter Meijer
Managing Director Nederland, Sprinkbok

Pieter Meijer is meer dan 22 jaar actief in Digitale Marketing. Hij heeft verschillende rollen succesvol bekleed binnen corporate omgevingen als ook binnen start-ups en scale ups. Hij helpt merken zijn eigen organisatie en klanten graag om te groeien, maar ziet om zich heen wel dat die groei anders moet. Met meer oog voor de leefbaarheid in de toekomst.


Host
Krijn Schuurman
Host, Emerce

Krijn Schuurman is een scherpe en gevatte allround dagvoorzitter die het beste bij sprekers naar boven haalt. Kritisch waar het moet, met humor waar het kan. Naast zijn werk als dagvoorzitter en gespreksleider heeft hij de afgelopen 15 jaar opdrachten gedaan voor uiteenlopende organisaties in verschillende sectoren. De klant helpen bij het benutten van kansen die de online wereld biedt, is daarin de rode draad.
Hij wordt regelmatig gevraagd duiding te geven aan de trends op het gebied van internet en ICT, op Radio1 en BNR Nieuwsradio en zo nu en dan in programma’s zoals NOS Journaal, EenVandaag, Nieuwsuur en RTL Late Night.

Krijn heeft een jarenlange ervaring als gespreksleider bij evenementen, webinars, podcasts en talkshows. Hij heeft een voorliefde voor innovatie en alles wat met de digitalisering van onze samenleving te maken heeft, maar is breed inzetbaar; de afgelopen jaren werkte hij mee aan programma’s over onder meer de zorg, het onderwijs, de financiële sector, duurzaamheid en goede doelen.Gerelateerde artikelen