-

Een marketplace met groei in gedachten

Een marketplace met groei in gedachten

Wil je deze video bekijken?

Wil je deze video bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je deze video kijkt...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Conrad Electronic Benelux. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Conrad Electronic Benelux’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Je wilt een Premium video bekijken

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Je wilt een Premium video bekijken

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Meld je gratis aan!

Voor deze video heb je een Emerce Basis account nodig. Meld je gratis aan en kijk ongestoord verder.

Aanmelden Al een Emerce Account? Log hier in.

Wat zijn de valkuilen en mogelijkheden bij het gebruik van een marktplaats in het B2B-segment? En hoe faciliteert dit je groei?

In deze video vertellen Paul Bron (VP eCommerce Operations Europe bij Schneider Electric) en Rick Huisken (Director Marketplace International bij Conrad Electronic) hoe zij de krachten hebben gebundeld als het gaat om het aanbod voor de zakelijke markt. Welke kansen en bedreigingen bieden marketplaces voor dit segment?

Schneider Electric is een hard groeiend internationaal bedrijf, dat van origine Frans is en inmiddels in meer dan 200 landen actief is. Het richt zich op energiemanagement en -distributie in de industriële hoek, inclusief slimme softwareoplossingen die bijdragen aan duurzaamheidsdoelen. Het bedrijf koos voor de marktplaats van Conrad Electronic, dat Duits is van origine. In deze video vertelt hij wat de voordelen zijn van marktplaatsen voor B2B, waarom er gekozen is voor de marketplace van Conrad Electronics en hoe deze strategie hen helpt om de schaalbaarheid te vergroten.

Collectie: B2B Digital

Sprekers: Paul Bron (VP eCommerce Operations Europe bij Schneider Electric) en Rick Huisken (Director Marketplace International bij Conrad Electronic)

Host: Jaspar Roos (Innovatie-expert bij Limpid & co)

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond